Hvordan forbedre en IR Remote Receiver

Hvordan forbedre en IR Remote Receiver


IR fjernkontroller er bedre kjent som "fjernkontrollen." Disse enhetene brukes med TV, satellitt-bokser, datamaskiner og stereoanlegg. IR-fjernkontroller sende signaler plukket opp og fikk på IR-sensor eller mottaker. Disse er knyttet til de tilsvarende elektroniske enheter og kodet for å utføre oppgaver med enhetene når signalet er mottatt. IR fjernkontroller og sensorer er begrenset i området og påvirkes av barrierer eller hindringer. Det finnes måter å forbedre IR-mottakeren evne til å motta signaler.

Bruksanvisning

1 Spray litt glassrens på en klut og tørk av ekstern mottaker sensoren på elektronisk enhet. TVer har sensoren på forsiden som vanligvis er dekket av et rødt plastdeksel. Tørk dette ned til kvitt noen støv, skitt, nese- eller fotspor fra dyr eller fettete hånd flekker fra barn.

2 Rydd området rundt mottakerens sensor for hindringer som magasiner, bøker, Bric-a-Brac eller elementer nær sensoren. Selv om elementene er ikke direkte foran sensoren, kan de likevel hindre IR-mottakeren.

3 Hvis de foregående trinnene bevise ineffektiv, åpner fjernkontroll synkronisert til mottakeren. Fjern det lille pære på forsiden av den eksterne. Bruk pinsett til å dra den opp og ut.

4 Bruk nebbtang for å rette ut svingene i pæren ledninger. Re-bøye ledningene slik at de danner samme vinkel, men gjør svingen nærmere tips. Sett pære tilbake i fjernkontrollen og lukke panelet på den. Dette setter pære videre ut til den eksterne enheten, å sende ut signalet videre og sterkere og tillater mottakeren å bedre plukke den opp.