Hvordan Fokus et Canon Powershot S5

Hvordan Fokus et Canon Powershot S5


Canon Powershot S5 IS er utformet for å bygge bro over gapet mellom en oppføring nivå, kompakte pek-og-skyt digitalt kamera og en full størrelse digitalt speilreflekskamera. Som alle pek-og-skyt digitale kameraer, er S5 kan betjenes med en full auto-fokusmodus. Mens du bruker autofokus, en annen funksjon i S5 IS --- ansiktsgjenkjenning, et alternativ som lar kameraet spore opptil ni individuelle ansikter --- kan brukes. Imidlertid har kameraet også manuell fokus og makrofokus alternativer tilgjengelig ved å trykke på en knapp.

Bruksanvisning

1 Bruk autofokusfunksjon ved å slå på kameraet som denne enhetens standardinnstillingen. Denne modusen fokuserer på fag i midten av rammen. Funksjonen for ansiktsgjenkjenning er også tilgjengelig når du bruker autofokus og kan velges via kameraets omfattende menyalternativer.

2 Velg fokusknappen manualen på siden av kamerahuset for å betjene kameraet uten hjelp av autofokus. Ved hjelp av denne funksjonen kan fotografen justere fokuseringsavstand ved hjelp av en 2x forstørret vindu i midten av kameraets skjerm. Justeringsmekanismen for manuell fokus er det digitale displayet og den innebygde fireveis kontrolleren.

3 Trykk på "makro" fokus knappen under "Manuell" fokus knappen når du skal fotografere små objekter, for eksempel vanndråper eller insekter. Hold nede knappen, som har et ikon av en blomst på den, i ca to sekunder for å åpne "Super Macro" -modus, som vil gi rom for enda større fokus.