Hvordan finne ut passordet for telefonen

Hvordan finne ut passordet for telefonen


De fleste telefoner kommer med mulighet for å legge en sikkerhetskode for å beskytte telefonen blir brukt uten tillatelse. Denne samme sikkerhet passord kan settes til visse aspekter av telefonene som sikring av dine tekstmeldinger, bilder eller telefonboken. Og uten sikkerhet passord vil du ikke være i stand til å gå inn telefonen din eller se i den bevoktede områder av telefonen. Dersom du mister passordet ditt eller glemt det, finnes det måter å hente den.

Bruksanvisning

1 Rådfør deg med bruksanvisningen. I bruksanvisningen for håndsettet vil det være en seksjon kalt telefonlåsen; dette bør være plassert under sikkerhetsalternativer. Den generiske koden fra OS telefoner er "0000" eller "1234", avhengig av merke og modell sikkerhets passordet kanskje seks sifre.

2 Ring tjenesteleverandøren. Hvis du har endret sikkerhetspassord og nå kan ikke få i telefonen, er det viktig å ringe tjenesteleverandøren for å få en bypass-kode. Gjør dette før du skriver inn passordet for tredje gang. Når du har tastet inn koden feil tre ganger, vil du bli permanent utestengt fra telefonen din.

3 Gå inn i en mobiltelefon butikk og forklare dem du låst deg ut av håndsettet. I de fleste tilfeller vil de ha en kode som overstyrer sikkerhetskoden eller programvare som kan tilbakestille det. I verre-case-scenarier telefonen kan ha for å bli restaurert tilbake til fabrikkinnstillingene.

Hint

  • Som i 2010, mange av de nyere telefoner har sikkerhetskoder. Disse kodene holde telefonen din trygg i tilfelle at hans mistet eller stjålet. Det er en god idé å umiddelbart endre generisk sikkerhetskoden så snart du mottar telefonen din. Hvis telefonen er mistet eller stjålet selv med tilpasse sikkerhetskoden, kan du ringe telefonselskapet umiddelbart å rapportere tap.
  • Hvis du er låst ute av telefonen fordi tastelåsen kom på, ta kontakt med bruksanvisningen på hvordan du fjerner tastelåsen. Alle telefoner er forskjellige, selv om mange tastelåsen er en knapp på kanten av telefonen.
  • Ikke gi personlig eller generisk sikkerhet passord til noen. Du vil være ansvarlig for uautoriserte samtaler fra telefonen din.