Hvordan finne den Signal for en oppvask satellitt

Hvordan finne den Signal for en oppvask satellitt


Hvis du ønsker å finne signalet for din parabolantenne, først må du huske at alle parabolantenner må være rettet mot ekvator og bør ha et klart syn på den sørlige himmelen. Når retten er installert kommer den vanskelige delen: å prøve å justere parabolen så den peker direkte mot en satellitt som er mer enn 26.000 miles unna. Selv om jobben kan være frustrerende, kan du fortsatt gjøre det i noen få trinn.

Bruksanvisning

1 Trykk på hovedmenyknappen på satellitt-receiverens fjernkontroll. Skriv oppsettmenyen og søk etter Satellitt Transponder menyen.

2 Løsne to bolter på baksiden av parabolantennen. Det er en bolt som styrer opp og ned bevegelse av fatet, og en som styrer venstre og høyre. Løsne begge bare litt, akkurat nok til at litt av trykket beveger parabolen.

3 Flytt fatet i små trinn, en tomme eller to om gangen. Ha en assistent se Transponder One på skjermen. Fortsett å justere parabolen til transponderen går over 70.

4 Sjekk Transponder Two. Hvis det er under 70, kan du fortsette å justere parabolen i enda mindre trinn før det også stiger over 70. Tilbake til Transponder One og fortsette til begge er over 70.

5 Sjekk alle gjenværende transpondere. Hvis en og to er over 70, bør resten være så godt. Hvis noen av transpondere er ikke over 70, fortsette å justere parabolen inntil de alle er over 70 eller svært nær den.