Hvordan fikse en ødelagt iPod harddisk som har en klikkelyd

Hvordan fikse en ødelagt iPod harddisk som har en klikkelyd


Fordelen med en iPod som har en harddisk, er at det er mye lagringsplass for å holde musikk, bilder og videoer. Den spinner disk på harddisken kan løsne fra iPod ved et uhell kom borti, og dette fører til harddisken for å avgi en klikkelyd slik det fungerer. Fikse en ødelagt iPod harddisk krever åpne iPod og legge press på harddisken der den sitter mot iPod sak. Dette er ikke vanskelig å gjøre, og kan spare deg en tur til et servicesenter, og kostnadene ved å måtte erstatte harddisken til iPod.

Bruksanvisning

1 Sett myk klut ned på en arbeidsflate. Sett iPod ned på en myk klut med forsiden opp. Sett iPod case-åpningsverktøy inn i sømmen på venstre side mellom de to halvdeler av iPod. Wiggle iPod case-åpningsverktøy ned mot bunnen av iPod for å løsne klipsene på venstre side.

2 Skyv iPod case-åpningsverktøy nedover venstre side av Pod og til bunnen av iPod. Flytt den over bunnen fra venstre til høyre for å løsne bunnen klipp.

3 Sett verktøyet inn i høyre side av iPod og bruke den til å løsne klipsene holder de to halvdelene av iPod sammen. Vrikker de to halvdelene fra hverandre ved hjelp av iPod verktøyet og fjerne den øverste halvdelen fra den nederste halvdelen.

4 Finn harddisken, som er nær bunnen av saken. Ta et lite stykke cellofan tape og rull den over til en sirkel som er prioritert på alle sider. Trykk på cellofan tape mot harddisken.

5 Skjær et visittkort i to ved hjelp av saks og kast den ene halvdelen. Brett den andre halvdelen over og sette den på toppen av harddisken, slik at den ene siden holder seg til cellofan tape.

6 Monter iPod saken ved å plassere den øverste halvdelen på nedre halvdel og trykke ned til klippene engasjere på begge sider og bunn. Slå iPod på og liker å bruke det nå som du har fikset harddisken, slik at det ikke lenger gjør en klikkelyd.

Hint

  • Bruk bomullshansker for å unngå å få fingeravtrykk på hver side av LCD-skjermen.
  • Åpning av en iPod selv opphever Apple garantien.