Hvordan fikse en kameralinse som stikker ut

Hvordan fikse en kameralinse som stikker ut


Kameraer med optisk zoom, inkludert single lens reflex og pek-og-skyt-kameraer, er gjenstand for feil. Av og fotografer vil merke linser på sine kameraer utstående. Det er ikke behov for alarm som de fleste linser er konstruert for å feste til tider. Problemet kommer når objektivet stikker mot fotografens vilje. Hastverksløsninger vanligvis løse dette problemet, men hvis disse ikke fungerer, er det ofte fordi et mekanisk problem i kameraet krever profesjonell omsorg.

Bruksanvisning

1 Vri zoomringen av SLR kameralinsen hvis det stikker ut. Avhengig av objektivet, må du enten slå linsen med eller mot klokken. Vri zoomringen til objektivet er helt tilbaketrukket. Hvis objektivet ikke dras inn fra snu zoomringen, går du til neste trinn.

2 Plasser to fingre på den ytre kanten av filtergjenger av objektivet og skyv det innover for å trekke linsen. Hvis du må utføre dette trinnet snarere enn den forrige, betyr det at mekanismen som gjør at zoomringen til å kontrollere objektivet er ødelagt og må repareres.

3 Trykk på strømknappen dine pek-og-skyt kamera hvis objektivet ikke trekke. Hvis kameraet er fullt fungerende, bør objektivet trekkes inn i kamerahuset. Hvis det fortsatt ikke vil trekke seg tilbake, lade batteriene og skift og prøv igjen. Noen ganger kameraer med tomt batteri, vil slå seg av uten automatisk bringe objektivet innover. Hvis pek-og skyt objektivet ikke vil trekke med nye batterier, må kameraet reparasjon.