Hvordan Få Stock Radio Ut av en 2000 Honda Civic Hatchback

2000 Honda Civic kombi var et objekt av hengivenhet og besettelse blant kompakt-bil ytelse entusiaster, og som sådan Civic kombi var gjenstand for eieren oppgraderinger og tilpasning. Blant de første tingene mange eiere tilpasse er deres bilens stereoanlegg. Før du kan legge markedet komponenter for å oppdatere din 2000 Civic lydsystem, må du fjerne den fabrikkmontert radio. Du kan fjerne lager radio på noen minutter med litt tidligere bil lydopplevelse.

Bruksanvisning

1 Trekk hetten utløserspaken under dashbordet på førersiden av Civic. Flytt til fronten av bilen, og heve og sikre panseret. Løsne den negative batterikabelklemmen er festebolt med skiftenøkkelen og fjern den negative kabelen fra den negative batteripolen. Løft kabelen fra batteripolen og fest den vekk fra batteriet. Flytt tilbake til Civic interiør.

2 Fjern de to skruene på dashbordet panelet under stereo med Phillips-skrutrekker. Åpne hanskerommet. Trykk på venstre side av rommet døren for å frigjøre hengslene på venstre side. La døren til å henge fra dashbordet. Fjern de to skruene på venstre side av hanskerommet med skrutrekkeren.

3 Fjern de tre skruene fra dashbordet panelet under rattstammen. To av skruene er plassert på venstre side av panelet mens den tredje ligger på nedre høyre hjørne av panelet. Ta tak i nedre instrumentpanelet som strekker seg fra førersiden til hanskerommet. Trekk panelet ned fra dashbordet.

4 Fjern de fire skruene på stereo braketten nå avslørt av fjerning av nedre dash panel, med skrutrekkeren. Reach under stereo braketten og koble de to stereoledningskontakter fra venstre side av radioens bakpanelet.

5 Tving radioen fra dashbordet ved å skyve enheten fra under dashbordet. Når radioen er løslatt fra dashbordet, koble ledningene kontakten på toppen av stereoenheten panel. Avslutt trekke stereo fra dashbordet dock.

6 Trekk ut antennekabelen fra baksiden av radioen for å fullføre radioens fjerning.