Hvordan få min 1998 Nissan Pathfinder til 20 mpg

Hvordan få min 1998 Nissan Pathfinder til 20 mpg


Edmunds.com melder at 1998 Nissan Pathfinder blir ca 14 til 17 miles per gallon. Gass kjørelengde for de fleste sekssylindrede motorer går mellom 15 og 20 mpg. Forbedring av gass kjørelengde til 20 mpg eller høyere uten at dette medfører store kostnader krever øke strømmen av luft inn i motoren og kvaliteten og konsistensen av gnist. Utskifting luftfiltre er tilgjengelige i levetid, høy-flow modeller. Split-platina eller iridium plugger oppnå bedre gnist. Begge alternativene er tilgjengelig til enhver bildeler forhandler til en minimal kostnad.

Bruksanvisning

1 Erstatte den eksisterende luftfilter med et high-flow luftfilter. Ta av luftfilterhuset ved å løsne de to klemmene på siden av luftfilterhuset nærmeste hjulbrønnen på førersiden av motoren. Hev bolig hetten opp og trekk det av huset. Utskiftningen luftfilter er en eksakt match i størrelse og form. Skyv det nye luftfilteret og lukk lokket. Trykk klemmene tilbake på plass.

2 Ta av motordekselet ved hjelp av en pipenøkkel. Dekselet holdes på med bolter i hjørnene. Fjern boltene og trekk dekselet gratis. Klemmene holde dekselet stødig så du er nødt til å bruke litt kraft for å trekke dekselet av.

3 Fjern spolen pakken, en svart sylinder på siden av motoren, fra toppen av tennpluggen. Det er tre spiral pakker på hver side av motorblokken. Arbeid med en om gangen. Spolen pakke festes til motorblokken med en skrue. Bruk en skrutrekker for å fjerne skruen, og løft spolen pakke ut. Du må bruke litt kraft som spiral pakke griper tuppen av pluggen.

4 Bruk tennplugg med pipenøkkel til å skru ut pluggen fra blokken. Sett den nye pluggen inn i kontakten, og trykk den på plass. Skru pluggen inn til det er stramt. Sett spolen pakken og installere den skruen.

5 Gjenta trinn 3 og 4 for hver tennplugg.

6 Ta bilen til en lyddemper butikk å ha eksosrøret og lyddemper erstattet med høy-flow alternativer. Høy flyt lyddempere og rør tillate eksosen til å bli utgitt med færre hindringer slik at mindre drivstoff til å bli fortært.

Hint

  • Lyddemper rør og lyddempere er relativt billig. Du kan ha lyddemperen butikken legger etter-markedet overskrifter for bedre ytelse og funksjon av motoren, men prislappen begynner å heve på det tidspunktet.
  • fungerer bare på en tennplugg av gangen. Pass på at ledningene er montert og sikret før du går videre til neste pluggen for å unngå å blande ledningene opp.