Hvordan få mer batterilevetid fra en Pantech Duo

The Pantech Duo, en mobiltelefon med AT & T, støtter applikasjoner gjennom bruk av Windows Mobile 6.1 operativsystem og inkluderer tilgang til Internett ved hjelp av telefonens mobilnettverk. Batteriet er forkortet betydelig gjennom kontinuerlig programbruk (særlig, skjermens lysstyrke og dimming innstillinger). Juster disse innstillingene for å forlenge batteriets levetid.

Bruksanvisning

1 Trykk på venstre tast på fronten av telefonen som tar deg til hovedmenyen. Velg "Alle programmer".

2 Highlight "Innstillinger" og trykk "OK" for å få tilgang til telefonens innstillinger. Skyv retningstastene til å bla til "Power Management" og trykk "OK".

3 Velg "Tidsavbrudd for bakgrunnslys på batteri" og bruke navigasjonsknappen eller tastaturet til å skrive inn et lavere tall for å justere mengden av tid telefonens skjerm er inaktiv før bakgrunnslyset slås av. Gå tilbake til forrige meny og velg "Tastatur lys time out", velg deretter en tidsperiode. Når aktivert, tastaturet lysene slås av etter å ha vært inaktiv i løpet av tiden du har valgt.

4 Velg "Display Brightness" og senke lysstyrken på skjermen for å spare strøm. Lyse skjermer bruker mer energi enn en lav opplyst skjerm.

5 Push "Ferdig" for å lagre endringene i strøminnstillingene.