Hvordan få gratis videoer på en iPod Video

IPod har blitt uunnværlig for mange. Det er ingenting som bekvemmeligheten av å bære et bibliotek av sanger og videoer i en pakke som lett får plass i lommen. Men noen ganger, video og musikk kostnader for iPod legge opp. Snarere enn å betale for å få videoer for video iPod, kan du få gratis videoer. Her ser du hvordan.

Bruksanvisning

1 Last ned et gratis program for iPod som konverterer videofiler, YouTube-videoer, filmer og DVDer, slik at du kan spille dem på iPod (se Ressurser nedenfor). Ved å laste ned programmet, du umiddelbart øke antall videoer du kan spille på iPod, og er ikke begrenset til biblioteket i iTunes Store.

2 Sjekk ut nettsteder som tilbyr gratis videoinnhold på iPod og MP3-spillere. Du kan finne musikkvideoer samt komedie skisser, steik av presidenten og mer.

3 Velg video fra TV og laste den med et program som DVArchive. Du kan også velge MPEG-D Video. Bruk et program for å konvertere video og velge den høyeste innstillingen. Dikter innstillingen av størrelsen på iPod-stasjon.

4 Klikk på "Åpne fil" og velg videoen du har konvertert. Last den ned til din iPod. Å gjøre dette kan du se på TV-programmer gratis på din iPod.

5 Rip DVD-filmer til å spille på iPod gratis ved å laste ned gratis programmer som Handbrake. Sett inn DVD av ditt valg og gå ut av DVD-spilleren. Kjør programmet, klikke på "oppdaget Volume" og deretter "Open". Du vil være i stand til å se DVD på iPod gratis.