Hvordan få gratis Carfax Informasjon

Hvordan få gratis Carfax Informasjon


Det er flere måter å få en gratis Carfax rapport når du ønsker å kjøpe en brukt bil. Carfax rapporter vil gi en kjøper med en detaljert historie om bilen som kjørelengde historie, ulykkes indikatorer, tidligere skader på bil og service poster. Rapporten vil hjelpe kjøperen å gjøre mer velinformerte beslutninger og vil ta mye av uro ut av den store kjøp. En enkel rapport kan være forskjellen mellom å kjøpe en sitron eller den bilen du alltid har ønsket. Ikke ta sjansen på en brukt bil før du vet alle fakta.

Bruksanvisning

1 Besøk Carfax.com å finne en bil som kommer med en gratis Carfax rapport. Nettstedet har en database med Carfax-abonnere forhandlere i ditt område. Skriv inn i år, merke og modell av bilen du ønsker, og det vil gi deg en liste over brukte biler i ditt område som kommer med rapporten.

2 Søk etter en Carfax rapport om en bil du har funnet offline eller på et annet nettsted ved å skrive inn i Vehicle Identification Number (VIN) i en søkemotor på Carfax.com. VIN kan være plassert på dashbordet i bilen eller på tittelen dokumenter. Hvis du har problemer med å finne det spør selgeren å gi deg VIN.

3 Bla kjøretøy lagerplasser for biler med gratis Carfax rapport link. Hvis området er drevet av en Carfax-abonnementer forhandler, og du kan ikke finne en link til rapporten på en bil du vurderer det bare betyr at de ikke har kjørt en rapport for den bilen ennå. Spør forhandleren for å kjøre en rapport.

4 Besøk giverens nettside direkte og se etter Carfax rapport link på en oversikt over den bilen du er interessert i. Ikke alle bilfirma vil poste linken på deres hjemmeside. Spør forhandleren for rapporten hvis koblingen ikke er gitt.

5 Spør en privat selger for å kjøpe Carfax rapport for deg før du kjøper en bil fra dem. Carfax rapportene kan kjøpes på Carfax nettstedet. Informer selger at rapporten vil gi deg viktig informasjon om historien til bilen, og vil hjelpe deg å føle deg mer trygg på å kjøpe bilen. Hvis de nekter, revurdere å kjøpe bilen som de prøver kanskje å skjule et stort problem.

Hint

  • Sørg for å ha en kvalifisert mekaniker inspisere bilen før du kjøper.