Hvordan få det beste film Out of My Vizio LCD-TV

Vizio LCD HDTV-er er i stand til å presentere videoinnhold fra en kabel- eller satellittleverandør i HD. Kvaliteten på HD-innhold vil variere avhengig av modell og kvaliteten som tilbys gjennom kabel eller satellitt leverandøren. Du kan også vise HD-kvalitet video via Blu-Ray-spiller eller PlayStation spillkonsoll. Nøkkelen til å få best mulig bildekvalitet som mulig kobler Vizio til videokilder ved hjelp av HDMI-kabler og justere bildekvaliteten gjennom menyene på skjermen.

Bruksanvisning

1 Se på panel innganger på baksiden av din Vizio LCD-TV. Finn de HDMI-innganger og telle dem for å sikre at det er nok porter for å imøtekomme antallet video enheter du ønsker å koble til.

2 Plugg HDMI-kabler inn i HDMI-utganger på enhetene og inn i HDMI-inngangene på LCD-TV.

3 Slå på Vizio TV og trykk på Input-knappen på fjernkontrollen. Velg HDMI 1 for å vise innhold fra enheten som er koblet til den tilsvarende HDMI-porten. Trykk HDMI 2 for enheten som er koblet til den andre HDMI-port og så videre.

4 Trykk på Menu-knappen på Viizio fjernkontroll. Standard alternativ på menyen ura er bildekvaliteten ikonet (et bilde av en flatskjerm-TV). Trykk på pil ned-knappen på fjernkontrollen for å bla ned til justeringer på skjermen. Det første alternativet er å velge en forhåndsdefinert bildeinnstilling.

5 Trykk på høyre piltast på for å bla gjennom de forhåndsinnstilte alternativer for bildekvalitet. De spesifikke aspekter ved hver innstilling vil bli listet nedenfor. Du kan trykke på pil ned for å bla til de enkelte bildeinnstillingene for å justere hver enkelt til din nøyaktige preferanse. Hvis du endrer innstillingene innen en forhåndsinnstilt bildeinnstilling tittelen på den innstilte endres til "tilpasset" og bli frelst som sådan for fremtidig valg.

6 Trykk på menyknappen for å gå tilbake for å avslutte bildeinnstillingsmenyen.

Hint

  • Koble kabel eller satellitt set-top-boks via HDMI for å vise HD-innhold. Du trenger en HD-set-top-boks. I de fleste tilfeller må du abonnere på HD-programmering for å få høyere kvalitet programsignaler. Koble til en set-top-boks via HDMI betyr ikke automatisk at TV programmering vil være i HD.