Hvordan erstatte Valve Cover Gasket i en Kia Spectra

Kia Spectra Sporting en komfortabel og romslig interiør, fungerer som en god følgesvenn for en pendler. Hvis du eier en Kia Spectra, du allerede vet at det er økonomisk på gass og pålitelig i sin oppbygging. Det du kanskje ikke vet er at Spectra må være godt vedlikeholdt. Bytte ventildekselpakning når tiden oppstår er en flott måte å sikre vedlikehold på Kia Spectra.

Bruksanvisning

1 Finn et sted å utføre vedlikehold på Kia Spectra. Noen bydeler og leilighetskomplekser forby denne type aktivitet på stedet, slik at dette er tillatt før du starter. Kjøp din materialet før du starter dette vedlikeholdet.

2 Fjern dekselet fra batteriet. Koble batteripolen fra batteriet innlegget ved hjelp av 1/2 tommers skiftenøkkel. Pass på at skiftenøkkelen ikke berører noen kroppsdel ​​av kjøretøyet mens du gjør dette, da det kan forårsake gnister.

3 Finn og koble fra tennplugg ledninger fra tennpluggene i avfyring rekkefølge ved nummerering. Trekk ut og fjern coilen ledninger ved å klemme kontaktene for å frigjøre. Koble PCV ventil plugg og slangeklemme.

4 Fjern eventuelle ledninger bukseseler og slanger og sett til side. Fjern ventildekselboltene og fjern ventildekselet og gamle pakningen. Ved hjelp av bilmotor renere, rengjøre pakningen sittegruppe og erstatte den gamle pakningen med en ny. Rengjør rundt hodene før du setter ventildekselpakning.

5 Sett på ventildekselet og stram boltene i rekkefølge. Bytt ut ledninger bukseseler og slanger. Koble PCV Valve pluggen og slangeklemme, tennspolen ledninger og tennplugg ledninger i avfyring rekkefølge. Koble til batteriet. Fyll oljenivået og la bilen for å kjøre tomgang. Sjekk for lekkasjer.