Hvordan erstatte Taurus Brake Lines

Hvordan erstatte Taurus Brake Lines


Ford Taurus kommer fra fabrikken allerede utstyrt med gummi bremseslanger. Over tid kan gummibremseslanger blir forvitret og skadet. Bremsevæske kan lekke fra en skadet linje og som vil kan føre til at bremsene svikter. Det er viktig å erstatte sprakk og forvitret bremseledninger umiddelbart. Jobben er ganske grei, så du bør være i stand til å gjøre det. Du kan kjøpe erstatning bremseslanger på en lokal auto deler butikken.

Bruksanvisning

1 Løsne hjulmuttere på hvert hjul ved hjelp av en lug skiftenøkkel.

2 Hev bak på bilen ved hjelp av et gulv jack. Place bukker under bilen for støtte.

3 Fjern lug nuts fra wheel studs med en lug skiftenøkkel. Fjern alle fire hjulene, slik at du kan nå de bremseslanger og calipers.

4 Løft panseret av bilen og finn master sylinderen. Hovedsylinderen er plassert foran rattet på metallbrannmuren som skiller motoren og kroppen av kjøretøyet. Det er en metallsylinder med en plastbeholder på toppen som inneholder bremsevæsken. Spore bremseslanger fra master sylinder til hvert hjul.

5 Undersøk hver brems linje og sjekke for slitasje, hull og lekkasjer. Det bremseledning er delt i seksjoner og bare ett stykke kan måtte skiftes ut. Se på svingene i bremsen linjen. De svinger redusere belastningen på bremsen linjen og bør installeres på nytt på samme måte.

6 Koble boltene fra den delen av bremse linje som må skiftes ut. Det er to bolter for hver kontakt og enden nærmest bøylen bør fjernes først.

7 Plugge hullet i bremselinje med en ikke-absorberende plugg. Dette vil hindre tap av bremsevæske.

8 Mål den skadede delen av brems linje. Hvis du ikke allerede har erstatnings linje, ta den skadede delen til en auto deler butikken for å sikre at du kjøper en av riktig diameter og lengde. Hvis du allerede har brems linje, sammenligne de to linjene og kutte den nye linjen til riktig lengde, om nødvendig.

9 Installer den nye bremsen linjen. Begynn med enden av linjen som er nærmest hovedsylinderen. Ved hjelp av hendene, vri boltene på bremsen linjen. Når boltene er på, stramme dem ved hjelp av linjeskiftenøkler.

10 Fjern luft fra bremsesystemet ved å feste en vinyl slange til caliper er lufteventil. Åpne ventilen og ha noen å holde ned bremsepedalen til bremsevæske som kommer fra røret flyter fritt. Steng lufteventilen og ta ut slangen. Væsken skal renne ned i en gryte og kastes på riktig måte.

11 Plasser hjulene på bilen og løst plassere lug nuts på hjulet studs.

12 Hev bilen ved hjelp av gulvet jack og fjerne jack stands fra under bilen. Senk bilen til bakken.

1. 3 Legg bremsevæske til master sylinder, om nødvendig.

14 Test bremsene for å sikre riktig brems linje installasjon før du prøver å kjøre på offentlig vei.