Hvordan erstatte Hovedlys i en 2006 Jetta TDI

Hvordan erstatte Hovedlys i en 2006 Jetta TDI


Bytte frontlykter i alle kjøretøy er en god ferdighet å lære. Det vil spare deg for penger og tid, og lar deg installere frontlysene du ønsker. For 2006 Jetta TDI, delene har plass til å bevege seg, og prosedyren krever ikke fjerne ting som batteri eller luftfilteret. 2006 Jetta TDI tar H7 frontlykter, som er tilgjengelig på de fleste bil reparasjon butikker og på nettet. Du trenger ikke å kjøpe aksjer frontlykter. Det er mange med høy intensitet frontlykter på nettet som kan gi Jetta et mer kraftfullt utseende og gi deg en bedre oversikt over veien om natten.

Bruksanvisning

1 Trekk håndtaket fra innsiden av bilen under førersiden av dashbordet. Hetten vil dukke opp noen inches. Løft den lille låsen rett under midten av panseret for å åpne det hele veien.

2 Fjern hettene frontlys. De er runde, plast caps like bak frontlyktene inne i bilen. Lokkene er noen inches i diameter og har finner på sidene slik at du kan gripe dem bedre. De vil komme seg lett med en halv omdreining. Legg dem på et trygt sted slik at du ikke mister dem.

3 Trekk frontlykter. Med fingrene, ta tak i plastføtter av frontlys plugger og vri til høyre. Det vil ta bare en kvart omdreining, og du vil føle dem gå av når de er løse.

4 Fjern de gamle pærene. Når du ser på frontlys pluggen, er pære festet til en rund metallplate. Ta tak i platen i fingrene og forsiktig fjerne. Ikke dra på pære eller den kan brekke og kutte fingrene. Den gamle pæren skal gli ut relativt enkelt. Kast pærer som ikke lenger fungerer.

5 Sett de nye pærene inn i pluggene. De nye knoller har to plugger på bunnen av en rund skive. Platen har et hakk kutt i den ene siden. Linje hakk opp med pinnen på pluggen. Dette vil sikre at du har pluggene stilt opp riktig. Holde på metall plate av de nye pærene, forsiktig sette dem inn i pluggen.

6 Sett pluggene tilbake i frontlyktene. Hvis du ser på baksiden av frontlysene, vil du se to metall, flate, foldet fjærer. Dette er hva holder frontlys plugger i frontlys rammen. På pluggene, er det to metall hakk. Linje hakkene pluggene litt vekk fra kilder og slå. Hakkene skal gli inn i fjærene og hold frontlys på plass. Det kan kreve noen forsøk som de er vanskelig å se.

7 Bytt ut caps. Dette er nødvendig for å holde vannet ute av frontlyktene.

8 Slå på bilen og frontlykter. Vær sikker på at de fungerer før du lukker panseret og etterbehandling jobben din.

Hint

  • Skift alltid ut begge frontlyktene på samme tid slik at du har lik lysstyrke på hver side av bilen.
  • Ikke ta på lyspæren med en ny frontlys med fingrene. Oljen på hendene vil føre til at pæren til å brenne ut raskere.
  • Hvis du bytter ut en pære som fortsatt fungerer, legg den i en hard beholder og legg den i hanskerommet. Denne måten har du en ekstra pære hvis man brenner ut mens du er på veien.
  • Slå bilen av når du skal bytte frontlykter.
  • Sørg også for at lysene er slått av inne i bilen før du berører noen del av lysene; ellers vil du elektrisk sjokkert.
  • Test alltid frontlysene før du lukker panseret. Du må sørge for at de fungerer før du kjører bilen.