Hvordan lage en musikk Booth

Hvordan lage en musikk Booth


Mange musikere revurdere sin tilnærming til å lage musikk på grunn av den raske veksten av Internett og nedgangen av de store plateselskaper og platestudioer. Hjem studioene er trivelige fordi de er enkle og rimelige å bygge. Følg disse trinnene for å lære å bygge en musikk-messe i ditt hjemmestudio.

Bruksanvisning

1 Finn den roligste rom i hjemmet. En ekstra soverom eller en kjeller vanligvis fungerer svært godt. Dette området bør ikke ha noen lyd-making apparater og bør være borte fra trafikkstøy. Pass også på at rommet har de nødvendige stikkontakter.

2 Legg ned teppe på gulvet og slår det fast. Jo tykkere teppe, jo bedre. Hvis rommet har allerede teppe, legge gulv tepper i hele rommet.

3 Dekk til alle vinduer og dører med kryssfiner. De største fiendene til et hjem musikk messe er vinduer og dører fordi de tillater støy utenfra å komme inn i rommet. Etter at du dekke vinduer og dører med kryssfiner, lim tomme eggekartonger på hver tomme av kryssfiner. Kombinasjonen av kryssfiner og eggekartonger vil absorbere utenfor lyder.

4 Bruk skum liner på veggene hvis du fortsatt har problemer med støy fra utsiden. Også sette skum liner under noen dører for å overdøve lyden utenfor.

5 Plasser lydutstyr i midten av rommet som nå er en musikk messe. Hvis du gjør vokal, ønsker du å ha ryggen til en av veggene når du tar opp fordi det er ideelt for å maksimere lydisolering arbeidet du har gjort.