Hvordan erstatte en Sylvania 9004 Halogen Bulb

Sylvania er et amerikansk selskap som har produsert lyspærer siden tidlig på 1900-tallet. Halogenpærer til automatiske hovedlys har vært tilgjengelig siden 1980-tallet. Halogenpærer kombinere en tungsten filament og halogengass for lang levetid og lysere effekt enn større, standard størrelse glødepærer. Den Sylvania 9004 Halogen pære kan passe mange forskjellige biler, buts sin fjerning og erstatning er lik i alle programmer.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret. Finn hodelykt forsamlingen. Løft opp utløsermekanismen på toppen av hodelykt montering eller fjerne vingemuttere som holder forsamlingen på plass. Hev hodelykt montering rett ut fra fronten på bilen. På noen biler, kan du være i stand til å få tilgang til hodelykt pære fra baksiden av hodelykt forsamlingen uten å fjerne den.

2 Rotere låseringen som holder pæren sammenstillingen på plass på baksiden av frontlykt sammenstillingen i en retning mot urviseren. Trekk hele pære montering rett ut av baksiden av hodelykt.

3 Løft opp de to tappene på frontlykten pære ledninger og trekk kontakten rett ut av pære forsamlingen. Trekk lyspæren rett ut av kontakten. Ikke løsne låseringen.

4 Plasser låseringen over baksiden av den nye pære. Skyv hodelykt ledningsnett kontakten på pære forsamlingen til den klikker på plass.

5 Skyv lyspæren montering på baksiden av hodelykten boliger. Drei låseringen med klokken bare for hånd.

6 Line opp kategoriene i hodelykt forsamlingen med sporene i hodelykten støttebraketten. Skyv hodelykt forsamlingen tilbake på plass og trykk ned på feste fanene eller erstatte vingemutterne for å feste på plass. Lukk hetten.

Hint

  • Noen biler kan kreve midlertidig fjerning av blinklys og parkering lys montering for å få tilgang til hodelykt forsamlingen. Sjekk brukerhåndboken for det aktuelle kjøretøyet for riktig pære erstatning prosedyrer.
  • Ikke ta på Sylvania 9004 halogenpærer med bare fingre. Bruk gummihansker ved håndtering av pære, eller bare berør lyspæren ved sin plast base. Oljer fra huden din kan føre til at pæren til å mislykkes for tidlig.