Hvordan erstatte en Spare Doughnut Tire

Hvordan erstatte en Spare Doughnut Tire


Hvert kjøretøy kommer ut av utstillingslokalet gulvet med fem dekk; fire er på kjøretøyet, og den femte er reservehjulet. Reservehjulet er oftest kalt en smultring på grunn av den lille størrelsen, men det er en fungerende dekk som tåler bilen din når riktig lufttrykk. Men bolle dekk ikke laget for kontinuerlig bruk. De vil begynne å bryte ned og bli skadet med gjentatt bruk. Du har flere erstatning alternativer for skadede eller gamle reserve bolle dekk.

Bruksanvisning

1 Identifisere størrelsen på reservedekket. Dimensjonering er trykt på sideveggen. Hvis reservedekket har blitt forlagt eller informasjonen på dekket er uleselig, ta kontakt med brukerveiledningen. Under avsnittet for å endre reservehjul vil være på størrelse informasjon. Informasjonen kan også skrives ut på dørkarmen med anbefalte dekkdimensjoner.

2 Ta kontakt med din forhandler. Din lokale auto forhandler kan bestille en aksje erstatning som vil være en eksakt størrelse og materiale passer til ditt kjøretøy. Denne metoden for erstatning er den mest kostbare som originalutstyr deler direkte fra forhandler er sertifisert for kjøretøyet og dermed dyrere.

3 Ta kontakt med din lokale dekk butikk. Innkjøp spesialdekk som smultringer er vanskelig å gjøre på Internett. Den beste kilden er dekkprodusenten kataloger, som inneholder både produsentens veiledende pris og bulk prissetting og er vanligvis ikke publisert offentlig. Dekket butikken vil være i stand til å finne en billig, samme størrelse erstatning for deg og ha det bestilt.

4 Besøk lokale restverdi verft. De fleste restverdi verft vil beredskapslager bilringer fra de ulike vrak som de samler inn. Denne metoden er definitivt det billigste alternativet for en direkte erstatning av lager reservedekket.

5 Skift dekk med en full-størrelse reservedeler. Du kan kjøpe en billig dekk eller resirkulere en gammel dekk fra neste gang du kjøper nye dekk og plassere det dekk på et billig rim. Du kan plukke opp nye felger på noen dekk butikk eller kvalitet brukte felger på restverdi verft. Vanligvis vil dette koste i størrelsesorden $ 30 til $ 50 og gir deg en full-størrelse dekk. Ulempen er at du mister noen lagringsplass i bagasjerommet.

Hint

  • Sjekk lufttrykket i reservedekket omtrent en gang i måneden. Uten bruk vil pakningene begynner å lekke etter noen uker og må etterfylles.