Hvordan du kan forbedre ditt mobiltilkobling

Hvordan du kan forbedre ditt mobiltilkobling


Når du bruker en trådløs mobiltelefon du kommer til å oppleve, på et eller annet tidspunkt, en forvrengt samtale eller svakt signal. Det er flere forskjellige årsaker bak disse problemene, som strekker seg fra tjenesten tårnet ikke svarer på riktig måte til å ha signalet blokkeres fra telefonen. Uansett problemet, er du vanligvis i stand til å løse problemet ved å utføre noen feilsøkingstrinn.

Bruksanvisning

1 Koble din nåværende telefonsamtale, og la telefonen i dvale i noen minutter hvis du hører et ekko i telefonen som deg gjentas over enheten. Dette skyldes et tilkoblingsproblem. Prøv den telefonsamtalen. Det kan være klar igjen.

2 Flytt til et område som ikke er helt omgitt av betongbygg (eller flytte ut av kjelleren) hvis det er mulig. Trådløse signaler har problemer med å reise gjennom tykk betong, så det trådløse signalet vil falle av med mindre du er i stand til å flytte til en klar plassering.

3 Hold deg unna store metallgjenstander. Disse objektene sprette trådløse signalet rundt, hindrer mobiltelefonen fra å skaffe et klart signal.

4 Koble et signal booster til din mobiltelefon. Dette kobles til batteriet eller strømlader (avhengig av booster du bruker). Dette forbedrer det trådløse signalet spekter av antennen, slik at du kan motta klarere telefonsamtaler.