Hvordan erstatte en Mustang Speedometer Cable

Hvordan erstatte en Mustang Speedometer Cable


Mens moderne Mustangs stole på en elektronisk speedometer, ble klassiske Mustangs i stedet utstyrt med en mekanisk speedometer kabel som er festet speedometeret til overføring. Over tid kan kabelen begynne å binde, slik at speedometer nålen til enten sprette eller å ikke bevege seg i det hele tatt. Heldigvis utskifting kabler er tilgjengelig og sette i en ny vanligvis tar mindre enn en time.

Bruksanvisning

1 Fjern skruene som fester instrumentpanelet på dashbordet med en Phillips-skrutrekker. Skruene er plassert rundt kantene på instrumentpanelet, inkludert den nederste kanten.

2 Fjern skruene som fester klima kontrollpanel på dashbordet med en Phillips-skrutrekker. To skruer er plassert på toppen av platen og to på undersiden av panelet.

3 Trekk klima kontrollpanel ut av dashbordet.

4 Trekk instrumentpanelet ut av dashbordet akkurat nok til å få tilgang til speedometer kabelen.

5 Roter integrert mutter som fester speedometer kabelen til baksiden av speedometeret med en fastnøkkel til kabelen løsner fra måleren.

6 Hev Mustang hette og trekk forsiktig speedometer kabelen ut av interiøret i bilen gjennom brannmuren.

7 Jack bilen opp med et gulv jack og støtte det med jack stands for å få tilgang til den motsatte enden av speedometer kabelen på førersiden av overføringen.

8 Fjern den ene bolten som fester speedometer kabelen til overføring med en boks fastnøkkel, trekk ut kabelen av overføringen.

9 Smør nylon utstyr på overføring enden av erstatning speedometer kabel med enten girolje eller motor montering smøring.

10 Sett overføring enden av speedometer kabelen inn i sendingen, og stram kabelens enkelt bolt for å feste kabelen på plass.

11 Guide tuppen av speedometer enden av kabelen gjennom brannmuren.

12 Smør hodet av kabelen, som ligger inne i integrert mutter på speedometeret side av kabelen, med lett smøremiddel.

1. 3 Sett speedometer enden av kabelen til baksiden av speedometeret, stram integrert mutter på tuppen av kabelen på baksiden av speedometeret med en fastnøkkel.

14 Plasser instrumentpanelet mot dashbordet, og deretter installere og stram hver av panelets skruene med en Phillips-skrutrekker for å feste panelet på plass.

15 Plasser klima kontrollpanelet mot dashbordet, og deretter installere og stram hver av panelets festeskruene med en stjerneskrutrekker for å feste panelet på plass.