Hvordan erstatte en drivstoffilter i en Lincoln Navigator

Drivstoffilteret i Lincoln Navigator skjermbildene ut smuss og rustpartikler fra drivstoffet. Noen mekanikere anbefaler at du bytter bensinfilter hver 30.000 til 40.000 miles for å holde bilen i god kjøreklar stand. Følg instruksjonene nedenfor for å erstatte et drivstoff filter i en Lincoln Navigator på under 45 minutter.

Bruksanvisning

1 Koble den negative kabelen på batteriet. La trykket ut av drivstoffsystemet ved å koble fra strømkontakten, starter motoren, og la den gå på tomgang til den boder. Når motoren stopper, skru den i ca 5 sekunder, og deretter slå av tenningen.

2 Hev og støtte kjøretøyet. Koble drivstoffslangene fra drivstoffilteret. Hold et avløp pan hendig i tilfelle noen drivstoff søl ut. Koble drivstoffslanger ved å fjerne sikkerhetsklemmen fra den mannlige slange, deretter presser drivstoff koble verktøyet i den kvinnelige montering.

3 Fjerne både mannlige og kvinnelige passende fra filteret. Legg merke til retningen til drivstoffilteret pilen så du setter den nye i samme retning. Ta drivstoffilteret ut av holderen og holderen, hvis det er aktuelt.

4 Sett den nye drivstoffilteret inn festebraketten slik at pilen peker i samme retning det gamle filteret pekte, som skal være den retningen drivstoffet renner gjennom systemet. Koble drivstoffslanger. Skyv den mannlige røret i den kvinnelige montering til du hører et klikk. Sjekk for å sikre at det er fullt engasjert. Installer sikkerhetsklemmen.

5 Senk bilen til bakken. Koble til kabelen på batteriet. Gjenopprett drivstoffsystemet press ved å vri nøkkelen til "On" posisjon. Start motoren på Lincoln Navigator og se etter lekkasjer.

Hint

  • La alltid presset ut av drivstoffsystemet før du kobler drivstoffslanger.
  • Pass på at du tørker opp drivstoff som kan ha lekket under filterbytte.