Hvordan endrer bilens Oil Hjelp en bilens levetid?

reduserer friksjon

Regelmessig endre bilens olje reduserer friksjon i motoren, noe som resulterer i en mer langvarig bil. Som olje blir gammel og degraderes, det begynner å miste sin naturlige lubricative evner; dermed de indre deler av en bilmotor erfaring økt friksjon, noe som fører til økt slitasje. Endre bilens olje forlenger levetiden på en bil ved å redusere de skadelige effektene av friksjon og slitasje.

reduserer Heat

Endre bilens motorolje reduserer varmen i motoren, noe som igjen reduserer motorslitasje. Fersk olje sprer varmen mye bedre enn gammel olje, og frisk olje smører mye bedre enn gammel olje. Begge disse faktorene føre til en mer varig bil som kjører og fungerer bedre.

Fjerner Farlig avfall fra Engine

Foruten smøring og kjøling en motor, er motorolje ansvarlig for gjennomføring skadelig rusk ut av en motor og innskudds det i motoroljefilter. Dirty, degradert olje har en tendens til å bli overbelastet med rusk og ikke lenger har kapasitet til å plukke opp nye rusk fra innsiden av motoren. Endre en motorens olje øker bilens levetid ved å la motoren gå renere.

Mer Engine robusthet

Bytte av motorolje gjør at motoren kan være mer robust og fleksibel. Skitten olje flyter langsommere og ikke spre så vel innenfor motoren; Dette fører til økt press på alle de indre deler av en motor. Motoren har i utgangspunktet til å jobbe hardere. Bytte av motorolje spyler motoren med frisk, ren olje som sprer og når alle områdene innenfor en motor som det skal.