Hvordan endre ringetone på en Blackberry Curve

Hvordan endre ringetone på en Blackberry Curve


Selv om det i de fleste henseender Blackberry merke av smarttelefon er det samme som andre telefoner, er en stor forskjell i hvordan telefonen styrer og nedlastinger ringetoner. For å si det enkelt, gjør operativsystemet ikke har en samlet ringetone program, så det vil være opp til deg å finne dine egne lydfiler på Internett for din Blackberry. Flere standard ringetoner kommer forhåndsinstallert på en Blackberry, men hvis du ønsker tilpassede toner, må du finne dem selv

Bruksanvisning

1 Trykk på Blackberry-menyknappen, som er den knappen på venstre side ved siden av den grønne "call" -knappen. Dette vil få opp din Blackberry er programmer og innstillinger ikoner.

2 Rull over til media ikonet med styrekulen og klikk på den én gang for å åpne programmet. Finn ringetonen ikonet og klikk på den for å se en liste over forhåndsinstallerte ringetoner. Enkelt klikk hver ringetone for å forhåndsvise dem eller bruke dem ved å trykke på Blackberry-menyknappen og velge alternativet "Bruk som ringetone".

3 Tilpass kontaktspesifikke toner. Hvis du ønsker å bruke egne ringetoner for visse personer i kontaktlisten, kan du gå til adresseboken på telefonen, og velg en oversikt over den personen du ønsker å ha en bestemt ringetone. Deretter trykker du på menyknappen og velg "edit" -funksjonen. Du vil se en meny med en "Add Custom Ringtone" alternativet. Velg det, velge ringetone, og lagre endringene.

4 Lag en personlig ringetone. Hvis du ikke liker ringetoner som leveres som standard på din Blackberry Curve, kan du slå en sang eller lydeffekt som er lagret på Blackberry-harddisk eller et SD-kort til en ringetone. Gå til mediesenteret, velg sangen eller lyd effekten du vil bruke, og deretter trekke opp menyen. Du vil se en "Bruk som ringetone" alternativet. Klikk som en gang for å gjøre egendefinert ringetone.