Hvordan endre hovedskjermbildet på en iPod Touch

Hvordan endre hovedskjermbildet på en iPod Touch


IPod Touch hjem-skjermen kommer med et standard sett med programmer som kan flyttes rundt for tilpasning, som krever iPhone OS 3.0 programvareoppdatering installert på enheten. Alternativt kan det iPod Touch startskjermen tilpasses ved å koble den til datamaskinen og flytte programmene rundt i iTunes-programmet. For å tilpasse iPod Touch hjem-skjermen i iTunes, må du ha iTunes versjon 9 er installert på datamaskinen.

Bruksanvisning

Endre Hjem-skjerm direkte fra iPod Touch

1 Trykk på "Home" -knappen på iPod Touch og dra fingeren over skjermen bar for å låse den opp.

2 Trykk fingeren mot et programikon til det begynner å riste å få tilgang til tilpasningsmuligheter.

3 Skyv fingeren mot skjermen mens du fremdeles trykke på programsymbolet for å flytte ikonet rundt.

4 Trykk på "X" i øverste venstre hjørne på programikonet for å slette den fra startskjermen.

5 Trykk på "Nei takk" til å omgå vurdering søknaden før du sletter den (med mindre du har lyst til å vurdere det), og trykk på "Home" -knappen for å lagre endringene i startskjermen.

Endre Hjem-skjermen fra iTunes

6 Plugg den brede enden av iPod-kabelen til iPod Touch og koble den andre enden til datamaskinens USB-port.

7 Klikk "Start" på Windows-PCen oppgavelinjen og klikk "Programmer", "Apple" og "iTunes" for å åpne iTunes programmet. For Mac, klikker du på "iTunes" -ikonet på skjermen dock.

8 Klikk på "iPod Touch" fanen i sidepanelet i iTunes, og klikk på "Programmer" -fanen i hovedvinduet i iTunes. Merk av i boksen ved siden av "Synkroniser programmer."

9 Trykk og hold venstre-klikk museknapp, eller hold nede på oppgavelinjen på din Mac, og dra programikonet på iPod Touch vinduet for å flytte programmet. Slipp museklikk eller styreflaten for å plassere programmet i annen plassering.

10 Fjern merket i boksen ved siden av programmets navn i programlisten for å fjerne programmet fra din iPod Touch. Klikk på "Apply" -knappen for å lagre endringene.