Hvordan Endre Engine i My 1970 Camaro

Hvordan Endre Engine i My 1970 Camaro


Prosjektet 1970 Camaro er nesten ferdig. Den trenger bare en ny motor du kan være stolt av å gjøre det ferdig. Den blodfattig rett seks-sylindret motor den kom med bare ikke vil gjøre det for prosjektet Camaro. Du vil ha en 350 kubikk tomme 8-sylindret fordi det høres flott og fordi bilen vil gå raskere enn med en 6-sylindret. Med bare en håndfull av verktøy og en motor heise, er dette et prosjekt som du kan håndtere på en helg.

Bruksanvisning

1 Plasser bremseklosser foran og bak ett bakhjul. Plassere jekken under den fremre del av rammen og heve bilen høy nok til å krype under. Plasser en jack stå under rammen bak begge forhjulene og senke bilen på tribunen.

2 Sett oljepanne under tappepluggen. Vri oljetappepluggen mot klokken med en skiftenøkkel og fjerne det. Plasser kjølevæsken renne pannen under radiatoren avløp og løsne radiator avløp ved å vri den mot klokken for hånd. Fjern radiatorlokket ved å trykke ned og vri den mot klokken.

3 Snu 5/16-tommers bolter på batterikablene mot klokken med en skiftenøkkel for å fjerne dem. Merke og koble fra alle elektriske ledninger / kontakter som går til motoren, alle vakuum ledninger og slanger og drivstoffslangen til pumpen. Fjern boltene som fester dynamo, servostyring pumpe og AC kompressor. Fjern dynamoen og sette pumpen og kompressor til side uten å koble dem. Skru oljetappepluggen. Fjern belter og sett dem til side.

4 Fjern de fire skruene som fester driv til differensial og fjerne skaftet. Koble all overføring kobling. Ta ut speedometer kabel og backup lys ledninger.

5 Fjern klemmene som fester eksosrørene til hverandre og fjerne rørene. Fjern boltene på eksos flens og ta av fronteksosrøret. Ta av transmisjons korset medlem for å ramme inn og tverrdelen til overføring montere bolter / muttere med en skiftenøkkel og socket og skralle. Fjern krysselementet.

6 Fjern boltene på eksosmanifolden (e) med en socket og skralle. Fjern manifolden (e). Gjør merker på undersiden av panseret for å indikere panseret hengslene steder og fjern skruene som fester hengslene til panseret. Løft panseret av og sett den til side.

7 Ta av radiator fan liksvøpet ved å fjerne de fire skruene som fester den til radiatoren med en skiftenøkkel. Fjern mutrene som fester viften til vannpumpe med en skiftenøkkel og ta ut viften. Fjern brakettene som fester radiator og fjerne radiatoren.

8 Løsne klemmene på radiatoren og varmeslanger ved å skru skruen på klemmene mot klokken med en rett skrutrekker. Vri og trekk slangene for å fjerne dem. Sett dem til side.

9 Rull motoren heise på plass. Fest løftekjeden til forsiden og baksiden av motoren med ½-tommers eller 5/8-tommers bolter inn i topplokk / motorblokken. Sett kjeden inn i heisen kroken og heve taljen for å fjerne slakk i kjeden.

10 Fjern motorfester. På de fleste motorene vil dette kreve fjerning tre bolter på motoren og hoved bolten som fester de to mount halvdeler.

11 Hev heise å løfte motoren ut av festet holderen. Rull heise frem og holde løftene, presser ned på overføring tailshaft å fjerne skott. Når motor og girkasse er klar av motorrommet, senk motor og girkasse på en gammel dekk.

12 Installer den nye motoren gjenta de forrige trinnene i motsatt rekkefølge.

Hint

  • Hvis du installerer en større, kraftigere motor, trenger du en sterkere girkasse for å håndtere den økte dreiemoment.
  • Fjerne viften før motoren fjerning vil gjøre motoren fjerning litt enklere, men er ikke nødvendig.
  • Sørg for å fylle den nye motoren med olje og kjølevæske før du kjører.