Slik feilsøker en 2005 Impala som ikke vil starte

Chevy Impala debuterte i 2000 som en full-size front-wheel-drive bilen. Impala har plass til seks voksne og V-6 motor er standard. I 2005, tre trims av Impala var tilgjengelig. Hvis Impala har problemer med å starte, det finnes måter å feilsøke bilen for å se om du kan finne problemet før du får inn dyre diagnostikk.

Bruksanvisning

1 Se på batteriet. Batteritilkoblingene kan løsne over tid. Stram at batterikontaktene. Observere om det er noen rust, smuss eller rust som kan påvirke evnen til batteriet for å gjøre kontakt. Rense bort alt som er på batteri noder. Dersom korrosjon er alvorlig, må du kanskje chip mye av det bort før rengjøring nodene.

2 Vri nøkkelen i tenningen til "on" posisjon, men ikke start på bilen. Forsøk å slå på innvendige lys eller frontlykter. Hvis de ikke fungerer, har batteriet døde eller er utladet og må lades opp eller byttes.

3 Sjekk oversikten for noen varsler som kan være på. Når nøkkelen er i "på" posisjon, vil dashbord signaler lyse opp et øyeblikk og deretter slå av. Når signalene slås av, er de som fortsatt er på varsle deg om et potensielt problem. Dette kan være en sjekk motor lys, en brensel lys eller lys olje. Hvis olje eller drivstoff lysene er på, kan det tyde på en mangel av disse væsker. Erstatte væske og prøve en gang til for å starte bilen. Hvis check engine lyset er på, vil dette bety ytterligere diagnostisk testing.

4 Vri nøkkelen i tenningen for å starte bilen. Hvis du hører en klikkelyd, er den skyldige en dårlig starter. En rykking i motoren før den dør angir at brennstoffet eller oljen er lav og må etterfylles. Kjør aldri uten drivstoff eller olje i bilen, som du kan forårsake alvorlig skade på bilen. En banke støy i motoren betegner et mer alvorlig problem.