Hvordan endre en sending Gasket

Sende pakninger ble utformet for å tette gapet mellom kjelen og transmisjonshuset, for å holde oljen lekker ut av pannen som det blir syklet gjennom huset. Pakninger er laget av flere forskjellige materialer som kork, gummi, fiber og til og med en kombinasjon av materialer. Over tid eller på grunn av forskjellige forhold, kan pakningen slites ut, noe som skaper problemer som overføring fluidlekkasje. Du kan endre sende pakningen på bilen i ca en time og forhindre skader oppstår til overføring.

Bruksanvisning

Hvordan endre en sending Gasket

1 Kjøre kjøretøyet på bilen ramper for å få tilgang til undersiden av bilen for å endre transmisjons pakning. Sett giret i parken og sette en 4-by-4-tommers tre blokk bak en av bakhjulene for å holde bilen i å rulle bakover.

2 Ta av transmisjonspeilestaven fra røret på baksiden av motoren ved siden av brannmuren, og legge til side peilestaven. Skyv en renne pannen på bakken under overføring pan å fange girolje.

3 Finn tappepluggen i bunnen av overføringspanne og bruk en halvmåne fastnøkkel til å løsne pluggen, slik at væsken å tømmes i avløpet pannen. Når overføring væske er helt utladet, kan du bruke en pipenøkkel til å fjerne boltene som holder overføring pannen på huset.

4 Trekk overføring pannen vekk fra huset nøye og la eventuelle gjenværende væske til å renne i avløpet pannen. Bruk en sparkel for å rydde eventuelle gjenværende pakningsmateriale av transmisjonshuset.

5 Fjern det gamle pakningsrester fra girkasse pan og sjekk at det ikke er noen gjenværende materiale eller rusk på forsiden av pannen. Spre et lag med pakningstetning på forsiden av overførings pan og deretter forsiktig plassere den nye pakningen på kjelen.

6 Koble overføring pannen til huset med boltene og stram dem med en pipenøkkel. Plasser lang stammet trakt i girkassen rør og hell den nye overføring væske inn i trakten (se Ressurser).

7 Fjern trakten og sett peilepinnen tilbake inn i røret, og deretter ta tre kvartal fra bakhjulet på bilen din. Kjør bilen tilbake av bilen ramper og la motoren gå på tomgang i noen minutter å sykle overføring væske gjennom overføring.

8 Ta renne pannen ut fra under bilen og kast den tappes overføring væske på ditt lokale gjenvinningsstasjon eller bilindustrien forsyningssenter.

Hint

  • For lengre levetid og holdbarhet, bruker en kork pakning i stedet for en gummipakning når du kan. Gummipakningen kan smelte hvis pannen blir for varmt, lage hull og la overføring væske leak.Refer til bilens brukerhåndbok for nøyaktig mengde og type girolje for ditt kjøretøy.
  • For å unngå brannskader, aldri endre sende pakningen når motoren fortsatt er varm.