Hvordan endre en Honda Civic hodelykt

Hvordan endre en Honda Civic hodelykt


Sløve eller ikke-fungerende frontlykter på din Honda Civic bør endres for å bedre bedriftens synlighet og la andre sjåfører til å se deg på veien etter mørkets frembrudd. De hovedlyspærer på Civic kan fjernes fra motorrommet siden av lyset. Du kan få nye pærer fra en auto deler butikken, Honda forhandler eller noen store varehus med større bilbransjen avdelinger.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Civic og finn hovedlyspærer på baksiden av frontlys forsamlingen. Frontlys pære er blokkert av servoreservoar på førersiden. Løft reservoaret rett opp, trekke det ut av holderen som beholder den.

2 Fjern den elektriske kontakten ved å klemme begge sider av kontakten og trekke den rett ut pære. Fjern gummi været boot ved å trekke den ut på baksiden av enheten.

3 Finn og fjern festeklips som holder pæren på plass på baksiden av pære. Løsne slutten av klippet og vri den ut av veien. Fjern pæren fra monteringen ved å trekke den rett tilbake og ut av frontlys forsamlingen.

4 Sett den nye pæren i frontlys forsamlingen og svinge holdeklemmen på plass. Clip slutten av holderen inn i frontlys og skyve gummi været boot tilbake på forsamlingen.

5 Installer den elektriske kontakten på terminalene på pæren, noe som gjør at den låses på plass. Sett på servobeholderen på braketten, presser den godt ned for å sikre at den sitter i holderen.

6 Flytt til passasjersiden av bilen og gjenta prosessen. Du trenger ikke å bekymre deg for servoreservoar på denne siden.

Hint

  • Det er mange forskjellige halogenpærer på markedet, men bare en som riktig passer din bil. Sjekk med forhandleren eller en advokatfullmektig på auto deler butikken for å være sikker på at du får riktig pære.