Hvordan endre en girkule

Hvordan endre en girkule


Skifte en girkule med en fin legering markedet knott eller rett og slett bytte ut en slitt knott med en ny er en jobb som kan gjøres hjemme. Når det gjelder ettermarkedet girkule, s er det mange, mange valg, fra de rimelige som er tilgjengelige på auto deler butikker til dyrere tilgjengelig fra high-end auto deler distributører.

Bruksanvisning

1 Bestem hvordan girkule er installert. Dette vil variere avhengig av merke og modell av bilen. Noen knotter bare skru på den gjengede akselen på girspaken (Porscher, etc), noen bare pop på (BMWs) og andre er holdt på med et sett skrue eller bolt som ligger på bunnen av girkule.

2 Vri bryteren mot klokken. Hvis det er den typen som spretter ut, rett og slett dra opp det vanskelig. Hvis det er holdt på med et sett skrue, løsne skruen eller bolten og skyv den av girkule.

3 Rengjør girspaken med et mildt rengjøringsmiddel og en ren, tørr klut. Skyv den nye skiftet knott på girspaken.

4 Vri girkule klokken til den er stram og logoen eller girkasse mønsteret er riktig orientert, hvis det er en skrue-on type. Trykk den fast på girspaken hvis det er trykk-på type.

5 Hvis knotten bruker justeringsskruene, stramme settskruen eller skruer mot girspaken. Pass på at bryteren er riktig vei før du skrur til settskruene. Mange ettermarkedet skifte knotter installere med skruer, selv om den opprinnelige girkule var en skrue-on eller pop-på knotten.