Hvordan fikse en bil vindu som Off Track

Hvordan fikse en bil vindu som Off Track


En av de mest vanlige små problemer som drivere står overfor er et fast vindu. Det vanlige problemet er at vinduet har glidd ut av sitt spor i dørkarmen. Enten et vindu er manuell eller elektrisk, den beveger seg opp og ned via ruller på et spor. På grunn av sin enkelhet, er dette en av de enkleste problemer for en bil eieren å håndtere i sin egen garasje.

Bruksanvisning

1 Studere et diagram av bilens dør. Sjekk brukerhåndboken, eller se hva som er tilgjengelig på biblioteket eller på nettet. Skruene som holder en dør panel på plass kan være skjult eller vanskelig å nå, og en reparasjon manuell kan hjelpe deg å forstå hvordan å demontere døren.

2 Skru vinduet cranks, armlener, koppholdere og eventuelle andre vedlegg på dørpanelet. Fjern skruene som fester dørpanelet til døren.

3 Fjern dørpanelet. Sjekk for å se om vinduets rullene er stilt opp i deres spor.

4 Undersøk rullene. Hvis de er slitt, må du erstatte dem. Du kan få nye ruller gjennom forhandler eller en ettermarkedet spesialitet virksomhet.

5 Juster vinduet og rullene i sporet riktig. Feilaktig eller utilstrekkelig smøring er ofte årsaken til off-løpehjul, så det er det siste du ønsker å ta vare på før du setter døren sammen igjen. Rengjør alle smuss, fett og støv fra vinduet apparatet. Smør rullene og sporene med hvit litium fett.

6 Sikre dørpanelet over innsiden av døren. Installer vinduet roller, armlene og andre vedlegg.