Hvordan endre en 1994 Camry Rack & Pinion

Den tannstang på en 1994 Toyota Camry er styresystemet for bilen. Dette stativet har tannhjul inne i det, og med hver sving på rattet, bærer tannstang oppsett ned litt lenger før slutt, må du bytte den. Hvis du har grunnleggende bilverksted kunnskap og noen vanlige butikk verktøy, kan du erstatte tannstang på Camry i en relativt kort tidsperiode.

Bruksanvisning

1 Parker bilen på et plant underlag og engasjere i nødbremsen. Løft fronten av Camry ved hjelp av en jack og sette bukker under jekkpunktene på sidene av bilen. Fjern forhjulene ved hjelp av dekkskiftenøkkelen.

2 Ta ut splinten på tie rod slutter med nebbtang. Unbolt tie rod ender fra styre knokene med 3/8-inch skralle og socket og ta tie rod ender ut av knokene.

3 Unbolt styringsgruppen rack fra mellomaksel med 3/8-inch skralle og socket. Unbolt de to brakettene som holder stativet til kabinettet med 3/8-inch skralle og socket. Fjern stativet fra undersiden av Camry.

4 Løft erstatning tannstang opp i kabinettet og skru den på plass med 3/8-inch skralle og socket. Installer tie rod ender i styre knokene med skralle og installere erstatning splinter. Bolt stativet til mellomakselen med samme skralle.

5 Sett inn hjul med dekk skiftenøkkel og senke Camry ut av jack står med jack.

Hint

  • Du bør få en justering etter endring av rattstamme. En justering butikk kan gjøre dette så nøyaktig som mulig, fordi de har utstyr som ikke er tilgjengelig for den gjennomsnittlige person.