Kodak M753 Instruksjoner

Easyshare M753 er et lite pek-og-skyt kamera fra Kodak. Den 7-megapikselkameraet har en 3x digital zoom og en videomodus. Spesielle funksjoner på M753 inkluderer panoramafotografering, en innebygd blits og en hjelp-knappen. Den M753 har et internt minne for lagring av bilder, men tar også SD- og MMC-minnekort for ekstra bildekapasitet. Brukergrensesnittet til kameraet er enkel og kan mestres i en kort gjennomgang av funksjonene.

Bruksanvisning

1 Åpne batterirommet på høyre kant av kameraet. Sett inn batteriet med metallelektroder vendt mot baksiden av kameraet og svingte til venstre. Slå på kameraet med "On / Off" knappen og du vil bli spurt for å stille inn språk og dato og klokkeslett med navigasjonsknappen på baksiden av kameraet. Trykk "OK" når du er ferdig. Lad M753 ved å koble strømadapteren til USB-porten.

2 Sett inn et SD eller MMC-kort for å supplere M753 internminne. Pass på kortet slik at etiketten vender mot baksiden av kameraet, og at den metalliske porten er slått til venstre før innsetting. Smekk batterirommet lukket når du er ferdig.

3 Drei hjulet på toppen av kameraet til å velge en opptaksmodus. Modes på M753 er "Auto", "Digital Image Stabilization", "Close-up", "Scene", "High ISO" og "Video". For å oppnå autofokus, trykker utløserknappen halvveis ned og vente på grønt rutenettet skal vises. Trykk lukkerknappen helt ned for å ta bildet. Bruk "Digital Image Stabilization" og "High ISO" modus når i situasjoner med dårlig lys. Bruk "Close-up" -modus for makrofotografering.

4 Bruk "Scene" -modus for mer passelig fotografier. Drei skiven til "Scene" -modus, og du vil bli presentert med alternativer for "Portrett", "Sports", "Landskap", "Nattportrett", "Nattlandskap", "Snø", "Strand", "Tekst, "" Fireworks "og" Flower ". En "Panorama" modus lar deg ta tre sammenhengende skudd for et bredere syn. Den M753 vil sy tre skudd sammen. Trykk på utløserknappen, mens i "Video" -modus, for å starte og stoppe videoopptak.

5 Trykk på knappen merket med en "i" -ikonet i tillegg til en annen knapp for kamera hjelp. Den korte forklaringen av funksjonen vil vises på LCD-skjermen.

6 Se på LCD-skjermen under opptak for å vise M753 innstillinger. Linjen som er merket med "W", "T" og "D" indikerer zoom på objektivet. Jo nærmere hash mark er til "W", jo bredere kameravinkel. Hvis merket er på "T", objektivet er fullt telescoped. Hvis merket er på "D" -ikonet, bruker du digital zoom. Signalet i nedre høyre hjørne av LCD indikerer opptaksmodus. Batterisymbolet over modusindikatoren viser gjenværende batteristrøm.

7 Se på bilder du har tatt ved å trykke på knappen ved siden av nederste høyre hjørne av LCD merket "Review." Bla gjennom bildene ved hjelp av venstre eller høyre knapp på navigasjonsknappen.