Hvordan endre en 1993 Ford Probe Lykte

Hvordan endre en 1993 Ford Probe Lykte


Når en frontlys brenner ut på 1993 Ford Probe, kan det redusere din synlighet i dårlige lysforhold. Bytt ut en utbrent frontlys pære for din egen sikkerhet så snart du merker at det har sviktet. Frontlyktene i din Probe er lett tilgjengelig fra motorrommet. 1993 Ford Probe bruker en H4666 frontlys pære som er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker og forhandlere Ford.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Ford Probe. Finn frontlys forsamlingen bare inne i motorrommet og ta av beskyttelsesdekselet fra baksiden av pære forsamlingen ved å skru den fra forsamlingen.

2 Trekk metallholdeklemmen rett opp fra bunnen av pæren. Ta tak i bunnen av pære og trekk den ut av frontlys forsamlingen.

3 Løft festeklipsen på ledningsnettet og trekk ledningsnettet rett ut av den elektriske tilkoblingen på pære. Sett ledningsnettet inn i strømkontakten på ny pære. Ikke ta på glasset delen av pære.

4 Sett pæren inn frontlys forsamlingen og sikre holdeklemmen. Skru av beskyttelsesdekselet tilbake på pære forsamlingen før det er sikkert.

5 Gjenta prosessen på motsatt frontlys om nødvendig. Lukk hetten og teste drift av de nye frontlykter.