Hvordan få gratis innkommende samtaler

Gratis innkommende samtaler kan være en måte du kan spare mye penger på mobilregningen. De er flotte for bedrifter som har en utlyst telefonnummer. Hvis du har fri inngående telefonsamtaler, kan du redusere antall minutter du har i din månedlige plan, og dermed redusere den månedlige kostnader. Innhenting gratis innkommende samtaler er ganske enkelt, hvis du er fleksibel.

Bruksanvisning

1 Kjøp en mobiltelefon plan som allerede har gratis innkommende samtaler inngår i planen. Mange av de store mobiltelefon tilbydere har slike planer nå og da for å lokke nye kunder. Disse gratis innkommende anrop planer ofte er bra for bare nye kunder.

2 Ring din eksisterende mobiltelefon leverandøren og spør om det er noen måte du kan få gratis innkommende samtaler lagt til din mobiltelefon plan. Noen ganger kan et enkelt spørsmål kan få deg det du ønsker. Vær forberedt, men for din mobiltelefon leverandøren for å fortelle deg at de ikke kan gjøre det for deg.

3 Fortell din nåværende mobiltelefon leverandøren at en annen mobiltelefon leverandøren tilbyr deg gratis inngående telefonsamtaler i samme tempo som du betaler dem. Mobiltelefon selskaper ikke ønsker å miste gode kunder. Din mobiltelefon leverandøren kan bare være villig til å gi deg fri inngående telefonsamtaler.