Hvordan du oppgraderer en Prepaid Phone

Hvis du har et forhåndsbetalt mobiltelefon og ønsker å oppgradere den til en kontrakt telefonen, er du heldig. Du kan bruke din nåværende forhåndsbetalt mobiltelefon, eller du kan være i stand til å bruke ditt forrige. trenger du bare noen få elementer til å komme i gang og en idé om hva slags plan du ønsker å oppgradere til.

Bruksanvisning

1 Ta ut SIM-kortet fra nær batteriet på baksiden av telefonen. Skriv ned numrene ligger på SIM-kortet og nummeret under batteripakken, som kalles IME nummer. Din mobiltelefon selskapet kan kreve denne informasjonen.

2 Gå til en mobiltelefon butikk, og velg den planen du ønsker. Hvis du ikke bor i nærheten av en telefon butikken, kan du finne mobiltelefonen planer på nettet, eller ring mobiloperatøren for å spørre om oppgraderingsmuligheter.

3 Velg oppgraderingsalternativet du ønsker, og gi den forrige kontoinformasjonen til kunden service agent sammen med din nåværende telefonnummer. Hvis du ønsker å beholde telefonnummeret ditt, sørg for å la agenten vet med en gang.

4 Velg å holde telefonen din. Tjenesteleverandøren vil sende deg et nytt SIM-kort, som vil huse alle dine nye kontodetaljer, inkludert ditt telefonnummer.

5 Sett det nye SIM-kortet på baksiden av din gamle telefon. Kontoopplysningene skal automatisk lagres på telefonen.

6 Velg en gratis telefon eller rabattert telefon i henhold til abonnementet ditt, hvis du ikke kan ha SIM eneste alternativet. Tjenesteleverandøren vil sende telefonen til deg sammen med det nye SIM-kortet og velkomstpakke. Sett den nye SIM-kortet inn den gamle telefonen.

Hint

  • I noen tilfeller vil du ikke kunne bruke forhåndsbetalte tall, og vil i stedet bli gitt et nytt nummer når du oppgraderer.
  • Du kan bli bedt om å oppgi personnummer, fødselsdato eller identifikasjon kortnummer for en kredittsjekk før telefonen kan oppgraderes. Dessuten kan du måtte betale et depositum eller aktiveringsavgift for å fullføre oppgraderingen.
  • Du kan bare bruke din nåværende leverandør dersom du ønsker å oppgradere ved hjelp av gjeldende håndsett.