Hvordan du kan leie en elektrisk scooter

Noen folk ikke innser at de kan leie en elektrisk scooter for en måned, uke eller en dag. En scooter kan øke en persons helsetilstand i løpet av en tur eller utendørs aktivitet. Leie en elektrisk scooter er enklere enn folk flest er klar over. Her ser du hvordan.

Bruksanvisning

1 Kontakt en utleiefirma som Scootaround. Du kan fylle ut det elektroniske skjemaet eller ringe 800-nummer. Når du har sendt forespørselen, vil en representant kontakte deg for å bekrefte bestillingen.

2 Bestem hvor lenge du trenger å leie scooter. Forvent å gi din vekt og høyde for å motta scooter som passer best til dine behov.

3 De fleste utleiefirmaer aksepterer MasterCard og Visa. Priser normalt avhenge av utleie varighet og levering og henting plassering. Sitatet du mottar inneholder normalt innskudd og avgifter, samt henting og levering avgifter.

4 Lage ordninger for å få scooteren. Hvis du er på ferie, kan de fleste selskapene levere scooter til flyplassen, cruiseskip port eller hotellrommet. Sørg for at noen er på avtalt sted for å motta den.

5 Returner elektrisk scooter til avtalt sted. De fleste selskaper vil plukke den opp på samme sted hvor de leverte den.

Hint

  • Du må lade scooteren daglig ved å plugge den inn i en stikkontakt. Selskaper bør lade den om natten slik at den ikke går tom for strøm i løpet av dagen.
  • Du kan legge et transportabelt scooter inn i bagasjerommet på en medium eller full-size bil. Du kan imidlertid ikke demontere en standard scooter.