Hvordan du kan leie en DVD projektor

Hvordan du kan leie en DVD projektor


Når du leier en DVD projektor, kan du slå på veggen på huset ditt i en bakgård (eller innendørs) kino, viser en presentasjon uten å måtte stole på den bærbare skjermen eller kjøre en DVD lysbildeserie av bilder for et bryllup eller en annen hendelse . Nøkkelen til en vellykket projeksjon utleie er å velge den beste store DVD projektor for dine behov.

Bruksanvisning

1 Tell antall gjester forventet og måle projektor skjermen. Projektorer kommer i størrelser fra 1000 lumen til over 6000 lumen. Jo høyere lumen tall, jo større skjerm du kan bruke og større publikum du kan ha. For en liten film fest, trenger du ikke en stor projektor (kanskje 1000-pluss lumen), men for en samling av 200 personer, for eksempel, vil du trenger minst en 3000-lumen projektor.

2 Bla projektor utleiefirmaer bruker Projector Central håndboken for å finne utsalgssteder i nærheten av deg (se Ressurser). Du kan også bruke telefonkatalogen.

3 Ring de lokale selskapene. La dem vite hva størrelse partiet du planlegger og når du trenger projektoren. Forklar partiets tid på dagen og hvor mye lys som skal være i rommet med projektoren. Spør selgeren hvor mange lumen du trenger. Dette bør være nær det beløpet du tidligere anslått; hvis det ikke er det, kan de prøver å selge deg mer enn du trenger. Spør selgeren hvorfor han er å anbefale en sterkere projektor. Spør om deres politikk på innskudd, utstyr pickup / retur og instrukser eller teknisk støtte. Hvis du aldri har leid en projektor, vil du trenger noen til å vise deg hvordan du bruker den trygt.

4 Sammenligne priser på flere selskaper. Ha en liste over hver potensielle projektor utleie, dens lumeneffekt og pris.

5 Ring tilbake utleie selskapet du mener har det beste tilbudet. Bekreft DVD projektor utleie og betale depositum med et kredittkort.

Hint

  • Sett projektoren på tid og i god stand for å unngå et gebyr.
  • Ved hjelp av en mindre projektor enn du trenger kanskje ikke bety dårlig kvalitet (mangel på skarphet) eller en presentasjon som er vanskelig å se i dårlig lys.