Hvordan du justerer en E39 Lykte

Hvordan du justerer en E39 Lykte


BMW 5-serie E39 har en kompositt nærlys og fjernlys montering på hver side av fronten av kjøretøyet. Menighetene har to justeringsknapper: en for nærlys og en for fjernlys. Justeringshåndtakene er tilgjengelig og kan flyttes for hånd uten spesialverktøy. Du trenger ikke å fjerne bilens batteri eller ringen for å få tilgang til knottene, som gjør det enklere å justere feiljustert E39 frontlykter.

Bruksanvisning

1 Parkere BMW 5-serie E39 rett foran en vegg eller andre flat vertikal overflate. Slå av tenningen og sett på parkeringsbremsen.

2 Plasser en horisontal stripe av tape på veggen foran hvert frontlys sammenstillingen.

3 Mål 20 fot unna veggen E39 ansikter, deretter plassere en stripe av tape på bakken. Sikkerhetskopier E39 slik at frontlyktene linje opp perfekt med tape på bakken.

4 Slå på frontlyktene og rekvisitt åpne panseret.

5 Se etter de to små, mørke justeringsknottene på toppen av hver frontlys montering. Snu dem mot klokken for å heve de lave og høye bjelker, og med klokken for å senke dem. Sikt bjelkene slik at de treffer i løpet av to inches under den horisontale linjen på veggen, slik at de vinkelen nedover på veien når du kjører.