Hvordan du Isoler Cap av en pickup lastebil?

Hvordan du Isoler Cap av en pickup lastebil?


Den moderne lastebilen hetten er laget med glassfiber, et passende materiale, fordi den kan formes til mange former og er sterk. En av sine svakheter, er imidlertid at den ikke har en meget høy R-verdi, som er en vurdering av et materiales evne til å motstå varmeoverføring. For å beskytte lasten mot ekstreme temperaturer, kan du isolere cap med noen grunnleggende verktøy.

Bruksanvisning

1 Seksjon av innvendig plass av lastebil cap på enkelte flate partier. Seksjonene bør være så stor som mulig ta hensyn til hver del skal ligge flatt mot cap skall for riktig vedheft.

2 Måle lengden og diameteren på lastebilen hetten er tak. Overfør disse dimensjonene over til 1-tommers polystyren isolasjon og merk form med en svart markør. Du kan bruke en annen del av isolasjon som straight edge.

3 Klipp langs de linjene du har tegnet med barberhøvel kniv.

4 Plasser kutt isolasjon i taket og sjekk at det sitter ordentlig. Du kan klippe av overflødig isolasjon med barberhøvel kniv.

5 Legg isolasjonen flat på bakken og sette en kontinuerlig streng med bygging lim rundt omkretsen. Deretter lage en slangeaktig mønster på midten, dekker den liberalt.

6 Flytt isolasjonen i taket av hetten med lim siden vendt glassfiber. Trykk og hold isolasjonen på plass før det fester seg. Jo strammere du passer de enkelte delene jo bedre isolasjon vil utføre. Det kan være nyttig å ha en annen person bistå med dette trinnet å påføre et jevnt trykk.

7 Tape alle leddene i isolasjonen med Tyvek tape.

Hint

  • Vinduer i lastebilen din cap vil redusere isolasjon ytelse. Det er mulig å installere isolasjon over dem, men dette kan redusere estetisk appell.