Hvordan du bytter Hub Lagrene på en 1999 Ford Mustang

Hvordan du bytter Hub Lagrene på en 1999 Ford Mustang


I 1999, da Mustang rullet av Fords samlebånd, markerte den 35. årsdagen for Fords elskede muskel bil. Det var tilgjengelig i en base og GT-modellen, sammen med enten 3,8-liters V-6 eller 4,6-liters V-8. Prosedyren for å endre de fremre knutepunkt lagrene er den samme.

Bruksanvisning

1 Parker Mustang på en hard, flat overflate. Sett på parkeringsbremsen. Løsne de fremre hjulmuttere 1/4 omdreining. Løft fronten av bilen ved å plassere gulvet jack under rammen - ikke bunnpannen - rett under motoren. Plasser bukker under kroppen klype sveiser nær forhjulene. Senk Mustang på bukker. Fjern lug nuts og forhjulene.

2 Fjern de to store bremse Bremsecalipperholder-til-spindel bolter ved å skru dem mot klokken med riktig Ratchet og socket. Heng caliper og brakettenheten fra suspensjon med ledningen henger - ikke la det henge ved bremseslangen. Fjern bremsen rotoren ved å skyve det ut av navet. Hvis det ikke lett å komme av, slå rotor med hammeren mellom lug studs til det løsner.

3 Ta av spindelmutteren cap i sentrum av navet ved å lirke det av med skrutrekker. Kast hetten. Fjern spindelmutteren ved å løsne den mot klokken. Fjern hub og lagerenheten. Tørk spindelen. Påføre et tynt lag av lagerfett til spindelen for å hindre korrosjon.

4 Installer den nye navet og lagerenheten. Installer den nye spindelmutteren og trekk den til 258 fot-pounds med momentnøkkel. Installer den nye hetten ved å trykke den på plass før det sitter i flukt med navet. Monter bremsen rotoren. Installer caliper og brakettenheten og dreiemoment brakett boltene til 85 fot-pounds. Installer forhjulene og trekke til mutrene i et stjernemønster. Senk bilen til bakken. Trekk til hjulmutrene til 95 fot-pounds.

Hint

  • Aldri betjene bremsesystemet når det er varmt.
  • Bruk alltid en ny spindel mutter ved service navet og peiling på denne bilen.