Hvordan du bytter dynamo på en 1998 Camaro

1998 Camaro er en fjerde generasjons modell av Chevrolet ponni bil. Camaro dynamo leverer strøm til strøm toget styringssystem, driver grensesnittsystemer, underholdningssystemer samt andre makt tilbehør. Hvis dynamo feil, kan den Camaro kjøre på batteri for ikke mer enn to timer før steiling. Hvis det skjer, må du bytte dynamoen før du kan kjøre Camaro igjen. Alle med grunnleggende automatisk reparasjon ferdigheter og fysiske behendighet kan erstatte dynamoen på en 1998 Camaro i omtrent en time.

Bruksanvisning

1 Drive forhjulene på Camaro på rampene. Plasser et hjul stapp direkte mot baksiden av rattet venstre bak. Åpne Camaro hette.

2 Koble den negative batterikabelen fra Camaro batteri med batterinøkkelen. Flytt serpentin beltestrammeren til side med serpentin belte verktøy. Slip beltet av dynamoen skivene for hånd.

3 Nå ned og koble vibratoren ledningen fra baksiden av dynamoen for hånd. Koble ledningsnettet fra dynamo.

4 Fjern boltene som holder dynamoen til dynamoen brakett med socket sett.

5 Plasser deg under fronten av Camaro. Nå opp og ta tak i dynamo og skyv det fremover til det klarner braketten og svaie bar.

6 Senk dynamo rett ned for å fjerne den fra Camaro. Dette kan kreve å vri dynamo på sin akse for å finne den eksakte vinkel som gjør at den kan stige, noe som varierer basert på din dekkdimensjon, chassis høyde og sway bar justering.

7 Plasser den nye dynamoen til dynamoen braketten ved å reversere trinnene som brukes for å fjerne brukt dynamo. Bolt den nye dynamoen til dynamoen braketten med socket sett.

8 Koble ledninger til baksiden av den nye dynamoen. Koble den negative batterikabelen til batteriet. Lukk hetten.