Hvordan du bytter Dynamo Belt på en 2001 Nissan Sentra

Hvordan du bytter Dynamo Belt på en 2001 Nissan Sentra


2001 Nissan Sentra er utstyrt med to forskjellige belter på forsiden av motoren. Disse to belter kontrollerer alle motor deler. Disse tilbehør inkluderer dynamoen, klimaanlegg, servostyring og vannpumpen. Den generatorrem drives rundt hver tilbehøret trinse av veivakselen skivene. Beltene har ribber på innsiden av beltet som passer inn i sporene på hver tilbehøret skivene. Når disse ribbene begynner å sprekke, vil beltet må endres eller båndet brytes.

Bruksanvisning

1 Trekk panseret åpent på 2001 Nissan Sentra og feste den på plass.

2 Inspiser fronten av motoren og finn dynamo. Beltet som trekkes rundt dynamoen skivene er også trekkes rundt veivakselen. Generatoren har også en justering brakett. Løsne låsebolten på forsiden av justeringen brakett med 1/2-inch skralle og en beregning socket.

3 Snu bolthodet ved enden av generatoren justering braketten mot klokken med skrallen og den metriske sporet til generatorrem er løs nok til å fjerne både fra dynamoen skivene og veivakselen skivene. Trekk beltet av og ta det ut av motorrommet.

4 Før ny dynamo beltet rundt veivakselen skivene og deretter dynamoen skivene. Slå dynamoen justeringsbolten med klokken med skralle og socket å stramme beltet. Et riktig strammet dynamo beltet på 2001 Nissan Sentra vil ikke ha mer enn en halv tomme av slakk. Sjekk spenningen ved å trykke ned på beltet med hånden.

5 Stram låsebolten på dynamoen braketten ned stramt med skralle og socket. Tørn motoren og se beltet for å være sikker på at det vil forbli innsiden av hver trinse. Slå av motoren og lukk panseret.

Hint

  • Du kan også kjøpe en beltestrammer sjekker verktøy på de fleste auto-deler butikker.
  • Sørg for å ta nøklene ut av tenningen når du arbeider rundt i motorrommet for å hindre utilsiktet spy av noen andre.