Hvordan diagnostisere Front Seal Problemer med automatiske girkasser

Hvordan diagnostisere Front Seal Problemer med automatiske girkasser


Automatgir foran segl problemer forårsake lave overføring væske nivåer innenfor automatgir. Fronten segl holder overføring væske lekker ut hvor momentomformeren mounts til overføring saken. Fronten forseglingen er vanligvis laget av gummi, mye som gummi i en vindusvisker blad. Visse tegn vil fortelle deg om overføringen er i behov av reparasjon.

Bruksanvisning

1 Sjekk overføring væskenivået ofte. Peilepinnen for overføringen er vanligvis plassert i motorrommet mot brannmuren. Kontroller nivået mens bilen er varmet opp og på et flatt underlag. Dersom nivået faller innenfor dager etter mottak av ny væske, det er en lekkasje, og det er sannsynlig å være i den fremre tetning.

2 Plasser en dråpe av væsken på et papirhåndkle og se den i 30 sekunder. Hvis væsken sprer seg vidt og er rød eller lys brun i fargen, er overføring væske sunt. Hvis det ikke sprer seg eller er mørk i fargen, bør automatgir væske endres.

3 Se etter flekker av rød væske under bilen. Girolje ser ut som kirsebær sirup.

4 Ta bilen for en kjøretur og se etter en endring i atferd. Automatisk overføring væske er mer tyktflytende når det er kaldt. Dersom bilen kjører godt når det er kaldt, men endrer seg når det er varmt, er lav overføring væske.

5 Undersøke oppførselen av bilen. Hvis det ikke kommer til å bo i stasjonen, vil ikke flytte fra en stillstand uten krampetrekninger, eller skift sakte eller vagt, er væskenivået lavt.