Hvordan bygger du inn en RFID

Hvordan bygger du inn en RFID


Du kan bygge Radio Frequency Identification chips inn i nesten hvilket som helst objekt, inkludert klær, husholdningsartikler, produkter og ID-kort. RFID er en liten elektronisk brikke som sender et signal inn i atmosfæren, noe som kan leses av en spesiell leser som kan dekode informasjonen på brikken. Du kan dra nytte av RFID-teknologi for din egen personlige eller forretningsmessige formål.

Bruksanvisning

1 Ta to plakater på størrelse med et kredittkort eller ID-kort, og legg dem oppå hverandre. Det øverste kortet vil fungere som front og bunnkortet vil være tilbake. Sett RFID-brikke mellom de to plakater. Pass på at brikken er gjemt i det sikkert. Du kan bruke en liten skvett av lim for å holde brikken festet i. Laminat de to plakater sammen slik at du har et enkelt kort med RFID-chip skjult i midten.

2 Løft opp inni sålen på en av sko i et par. Tuck RFID-brikken fast under sålen, og skyv den ned igjen på plass. Om nødvendig, bruk en skvett av stoff lim for å feste sålen på plass.

3 Fest RFID-brikke til utsiden av et objekt. Det er lurt å gjøre dette hvis du ikke ønsker å skjule chip fra andre mennesker. Bruke lim for å feste brikken på plass; deretter vente til den tørke.

Hint

  • De kombinerte plakater kan ha informasjon som er skrevet på hver side, for å danne en form for ID-kort.
  • Bruk en RFID skanner til å dekode dataene inneholdt de RFID-brikker. Skanneren kan også brukes til å oppdage RFID-brikker, som er en svært nyttig funksjon hvis du glemmer hvor du innebygd dem.