Hvordan bygge Horse Trailer Lift ramper

Hvordan bygge Horse Trailer Lift ramper


Hest trailer lift ramper, også kjent bare som hest trailer ramper, koble til baksiden av hesten trailer. Å få en hest inn og ut av en trailer kan være en komplisert prosess uten noe for hesten å gå på. Derfor er en enkel rampe nødvendig, slik at hesten kan bare gå opp avstanden mellom bakken og tilhengeren. Dette reduserer ikke bare risikoen for skade på hest, men belastningen på personen som jobber med hesten.

Bruksanvisning

1 Måle lengden av gulvet i tilhengeren på døren med et målebånd. Kjør målebåndet fra den ene side av tilhengeren til den andre. Bredden av platemetallet må være 1/2-inch kortere enn bredden av tilhengeren.

2 Weld to metallstykker sammen, en over den andre for ekstra styrke, med en sveisebrenner. Klipp av overflødig på hver side av metallplater med tinn klipp.

3 Legge tekstur til overflaten av platemetall med sveisepistolen. Kjør sveisebrenneren over overflaten av platemetallet fra side til side for å opprette parallelle og kryss og tvers linjer fra brenning. Disse brennmerker vil gi en ru overflate til metall og trekkraft for hesten å gripe som det går opp rampen.

4 Koble det platemetall rampe til baksiden av tilhengeren. Feste en side av hengslet til platemetallet. Hengselet bør være den samme bredde som metallplater. Hvis man velger å bruke flere mindre hengsler, må de likevel lik bredden av metallplaten helt. Bor hull i metall med en drill og drill bit lik størrelsen på hullene i din valgte hengsel (er). Sett inn og stram bolter gjennom hullene i hengslene og metall ved å skru dem med urviseren med en skiftenøkkel. Boltene skal være lik størrelsen på hullene i din valgte hengsel (e). Gjenta prosessen med boring av hull og innsetting av boltene for den gjenværende side av hengselet og den bakre ende av tilhengerens gulvet. Den hengslede forbindelsen vil tillate for rampen å vippes innover til gulvet av tilhengeren når den ikke er i bruk.