Hvordan bruke Magic Jack med flere PC-kontoer

Hvordan bruke Magic Jack med flere PC-kontoer


Magicjack telefon tjenesten bruker Internett til å ringe i stedet for å bruke tradisjonelle kobberlinjer, eller mobiltelefon teknologi. Magicjack enhet kobles til datamaskinens USB-port, som igjen er koblet til Internett. En klassisk telefonen er koblet til Magicjack enhet, eller en programvarebasert softphone kan brukes. Du kan ringe overalt i USA og Canada for en månedlig pris, ifølge magicjack. Du kan bruke magicjack med flere datamaskiner, og du kan registrere flere Magicjack kontoer på samme datamaskin. Noen bruker flere Magicjack enheter for hjem og reise.

Bruksanvisning

1 Slå på datamaskinen eller datamaskiner på.

2 Plugg magicjack til hvilken som helst datamaskin og vente på at programvaren skal vises på dataskjermen. Du trenger ikke å re-registrere programvaren hvis du har brukt magicjack på andre datamaskiner. Etter en liten stund, vil du være i stand til å ringe og motta telefonsamtaler. Bare en magicjack kan brukes på en datamaskin om gangen --- men du kan registrere mer enn én Magicjack på samme datamaskin.

3 Plugg ekstra Magicjack enheter til datamaskiner som er på samme nettverk og bak samme router. Datamaskinene må ha separate Magicjack kontoer. Når programvaren lastes, registrere magicjack og opprette en ny konto for hver datamaskin. For eksempel, hvis familiemedlemmer bruker en magicjack på en datamaskin, kan du bruke en annen magicjack på en annen datamaskin på samme nettverk.