Hvordan bruke HTC Touch Voice Activation

Hvordan bruke HTC Touch Voice Activation


Touchscreen telefoner forenkle den trådløse verden, spesielt kombinert med stemmeaktivering. Selv om du ringer ved hjelp av talekommandoer var et alternativ før berøringsskjermer ble tilgjengelig, metoden brukes til å sette opp denne funksjonen er annerledes enn den er for ikke-berøringsskjerm enheter. Det kan ta tid å mestre sett av prosedyrer som vil få funksjonen fungerer.

Bruksanvisning

1 Lag en talekommando. Trykk "Kontakter" på Today-skjermen. Dette åpner en liste over kontakter på telefonen. Herfra gjøre en av tre ting: du kan holde fingeren på ønsket kontakt, og velg deretter "Legg til talekommando," du kan velge ønsket kontakt, klikker du på "Meny" og deretter "Legg til talekommando", eller du kan velge ønsket kontakt for å åpne sine personlige skjermen og deretter trykke "Meny" etterfulgt av "Legg til talekommando."

2 Spill av talekoden på telefonen. Trykk på telefonnummeret som du ønsker å legge til et talesignal og trykk deretter på "Record" -knappen. Spill talekommandoen for den kontakten. Et ikon vises til høyre for nummeret når talesignalet er fullført. Du kan lytte til talekommandoen ved å trykke på "Play" -knappen på skjermen, eller du kan slette den for å spille inn en ny.

3 Lag en talekommando for et program. Trykk på "Start" -knappen på telefonen. Gå til "Innstillinger" og deretter "Personal" fanen etterfulgt av "Voice Speed ​​Dial". Velg programmet for talesignal og registrere talesignal på samme måte som du gjorde for kontakten. For å åpne programmet med talesignalet, trykker du på "Start", "programmer" og deretter "Voice Speed ​​Dial".

4 Lansere et program eller ringe. Ringe ved å trykke på "Start" og deretter "Programmer" og deretter "Voice Speed ​​Dial". Du vil høre et pip. Si talesignalet du spilte for den personen du ønsker å ringe. Du kan åpne et program via den samme prosedyren (ved å si talesignal opprettet for programmet).

5 Sjekk talesignalene du har opprettet. Trykk på "Start", "Innstillinger", "Personal" -fanen og deretter "Voice Speed ​​Dial". En talesignal kategorien vises, og viser en liste over tale koder.

Hint

  • Spille inn tale kodene i et rolig sted for de beste resultatene.