Hvordan bruke Gmail-programmet på en Blackberry

Hvordan bruke Gmail-programmet på en Blackberry


Google post eller Gmail, har utviklet et program som gjør sending, mottak og gjennomgang av e-postmeldinger på Blackberry-smarttelefonen nesten identisk med web-basert versjon. Når du installerer programmet til Blackberry-enheten, vil du legge merke til de samme alternativene som du er vant til å se når du logger på en datamaskin. Sette opp programmet tar bare noen øyeblikk, men vær sikker på at du er i et område hvor du har tilstrekkelig med trådløs dekning.

Bruksanvisning

Nedlasting av Application

1 Klikk på kloden ikonet på Blackberry-menyen for å åpne nettleseren. Skriv "gmail.com" i adressefeltet og trykk "Enter" -tasten.

2 Klikk på "få raskere e-post" linken øverst på siden. Klikk på "Install Now" linken.

3 Velg "Last ned" når du blir bedt. Vent til programmet for å installere.

Bruk av programmet

4 Trykk på "Meny" -knappen for å åpne hele listen over Blackberry applikasjoner. Gå til ikonet "Gmail" og velg den.

5 Skriv din Gmail e-postadresse og passord i de angitte feltene. Klikk på "Logg inn". (Merk - avslutter Gmail-programmet logger deg ikke ut Du vil forbli logget på e-postkontoen til du velger "Sign Out" under. "Kontoinnstillinger".)

6 Bla gjennom "Innboks" for å vise meldinger. For å åpne en melding, merker du den og trykker på styrekulen / styreflaten. Trykk på "Meny" -tasten for å vise en liste over meldingsvalg - her finner du "Svar", "Slett", "Forward" og "Merk som spam."

7 Trykk på "Tilbake" for å gå tilbake til innboksen. Trykk "Meny" for å vise en liste over alternativer.

8 Velg "Skriv e-post" for å sende en ny e-postmelding. Skriv en e-postadresse i "Til" -feltet. For å bruke en kontakt, er det bare å begynne å skrive sine navn - matchende kontaktoppføringer vises i en rullegardinvindu. Marker ønsket navn og trykk på styrekulen eller styreflaten til å velge det.

9 Skriv inn et emne i "Emne" -feltet. Bla til den åpne boksen for å plassere markøren der og begynne å skrive meldingen. Trykk på "Meny" -tasten når du er ferdig og velge det riktige alternativet -. "Send", "Kast" eller "Finish Later" Du vil bli tatt tilbake til innboksen.

10 Trykk "Meny" og velg "Avslutt Gmail" for å la programmet. Når en ny melding, vil Gmail-ikonet har en stjerne ved siden av seg. Åpne programmet for å gjennomgå meldingen.

Hint

  • Hvis du bruker flere Gmail-kontoer, kan du legge til en annen konto etter signering i. Trykk "Meny", og velg "Accounts", "Legg til konto". Skriv inn Gmail-adresse og passord.