Hvordan bruke en Rotary Dial Telefon for å ringe raskt

Med teknologien endrer seg daglig, jeg innså at det er sannsynligvis mange unge mennesker der ute som aldri har sett en gammel telefon med nummerskive. Jeg er sikker på at de vil trenge litt instruksjon. I tilfelle de blir sittende fast på bestemors hus og hun keels over og batteriet på mobiltelefonen er død, jeg skriver dette lett å forstå artikkelen om hvordan du bruker en telefon med nummerskive for å ringe raskt.

Bruksanvisning

1 For å bruke en telefon med nummerskive for å ringe raskt, må du være i stand til å identifisere den roterende telefonen. Merk det klassiske utseendet. Plukk den opp og føle vekten.

Vær oppmerksom på at i tillegg til standard svart problemet roterende, disse telefonene var også tilgjengelig i flere moteriktige farger. Her er et bilde av noen stilige prøver.

2 Etter at du har funnet telefonen, finn hjulet (den runde tingen i midten av telefonen som har bokstaver og tall under det). Her er et bilde. Studer dette neste prosessen godt så vil du være i stand til å ringe raskt ved hjelp av en telefon med nummerskive.

3 Plukk opp mottakeren. Sett pekefingeren i sirkelen over det første nummeret du ringer (9) og flytte den helt til høyre til du treffer det sølv stykke metall. Raskt fjerne fingeren og vent til skiven roterer tilbake til startposisjon. Gjenta denne strategien ved hjelp av din neste nummer (1) til alle numrene blir ringt opp. 9 - 1 - 1

4 Nå har du lært å bruke en telefon med nummerskive for å ringe raskt, du kan ta med bestemor hjem fra sykehuset, kjøpe henne en Jitterbug, lære henne å bruke det og selge det gamle telefonen på Ebay! (De er verdt en mint disse dager!)

Hint

  • Seriøst, hvis du kommer over en av disse gamle telefoner, ta dem opp. Selv om de ikke jobber, de ser fantastisk i variert interiør.