Hvordan bruke en Rhapsody Device

Den digitale musikktjenesten Rhapsody tilbyr ubegrenset nedlasting av musikk for en månedlig abonnementsavgift. En søknad versjon av programmet har lenge vært tilgjengelig for iPhone, iPad og V CAST-telefoner, og er utviklet for Android og Blackberry. Selv om programmet ikke fungerer med iPod er det digitale musikkspillere som arbeider med Rhapsody to Go så abonnenter kan ta sine Rhapsody spillelister med dem. Disse enhetene har en innledende avtale med Rhapsody programmet, men vil etter hvert kreve et abonnement for å holde spillelister og alle nedlastede sanger.

Bruksanvisning

Kompatible enheter

1 Kontroller at enheten er kompatibel med Rhapsody programmet. Rhapsody fungerer bare med et svært lite utvalg av enheter.

2 Registrer deg for en Rhapsody-konto. En gratis trail tilbys for de første 14 dagene, etter at et betalt abonnement kreves for å fortsette å lytte til musikk lastet ned via programmet.

3 Installer Rhapsody til datamaskinen.

4 Bruk Rhapsody program for å laste ned musikk som du ønsker. Rhapsody støtter bare datamaskiner som bruker 32-biters versjoner av Windows Vista, XP og 2000. Også Rhapsody tilbyr kun nedlasting av spillelister, ikke hele album eller enkeltsanger.

5 Koble den ene av de kompatible bærbare enheter til datamaskinen via en USB-kabel.

6 Klikk og dra spillelisten (e) fra Rhapsody-konto på enheten.

7 Trygg koble fra og koble fra enheten. Spillelisten (e) og sangene vil nå være tilgjengelig på enheten.